Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Έτσι ανοίγουν... σαμπάνιες

Ποιους συνδυασμούς αποτελεσμάτων θέλουν Απόλλων, Ηρακλής, Εργοτέλης για να πανηγυρίσουν από σήμερα την άνοδο.

Δύο στροφές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη Football League και η αγωνία κορυφώνεται σε ό,τι αφορά στις ομάδες που θα κατακτήσουν τα τρία εισιτήρια της απευθείας ανόδου και τις άλλες τέσσερις που θα μετάσχουν στα μπαράζ. Ο Απόλλων Σμύρνης δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά στον... γύρο του θριάμβου, όμως υπάρχουν και κάποια σενάρια σύμφωνα με τα οποία είναι πιθανό να πανηγυρίσει ο Ηρακλής ή ο Εργοτέλης ή και οι δύο!

Τι χρειάζεται, όμως για να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο από την 41η αγωνιστική οι Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, ΑΕΛΚ; Αναλυτικά οι προϋποθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (71 βαθμοί): Ανοίγει σαμπάνιες εάν επικρατήσει του Εθνικού Γαζώρου και ταυτόχρονα ηττηθεί ο Ηρακλής τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ηρακλής (71 βαθμοί): Πανηγυρίζει την απευθείας άνοδο εάν νικήσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό και δεν κερδίσει η ΑΕΛΚ στα Γιαννιτσά. Προβιβάζεται, επίσης, εάν νικήσει στο Πανθεσσαλικό και παράλληλα δεν επικρατήσει ο Εργοτέλης του Θρασύβουλου. Αυτό γιατί ο «Γηραιός» υπερισχύει στην ισοβαθμία με τους Κρητικούς.

Εργοτέλης (70 βαθμοί): Θέλει συνδυασμό πολλών αποτελεσμάτων. Κατ' αρχάς πρέπει να νικήσει τον Θρασύβουλο και να αναμένει ήττες των Ολυμπιακού Βόλου, ΑΕΛΚ από Ηρακλή και Γιαννιτσά αντίστοιχα, όπως και στραβοπάτημα του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2013 18:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep