Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με το… ζόρι κλήρωση!

 

Χωρίς έσοδα και με… άγνωστες ομάδες η Football League.

 

 

Κάτω από τις χειρότερες συνθήκες διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας (03/10) η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League. Όχι, φυσικά, γιατί αυτή φιλοξενήθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας (οικονομική κρίση γαρ), αλλά γιατί οι οιωνοί δεν είναι καθόλου καλοί.

 

Ο πρόεδρος Σπύρος Καλογιάννης αφού τόνισε ότι δεν έχει υπογραφεί σύμβαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, είτε με το Conn-X είτε με την ΕΤ3, αφού τόνισε ότι δεν έχει υπογραφεί σύμβαση με τον ΟΠΑΠ και αφού προειδοποίησε για τον αυστηρό πειθαρχικό κώδικα έδειξε ότι… δεν αντέχει άλλο. «Με όση διάθεση μου έχει απομείνει, εύχομαι το πρωτάθλημα αυτό να είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Το γεγονός ότι προγραμματίσαμε την έναρξη για τις 16 Οκτωβρίου δεν μας δεσμεύει. Είναι πιθανό να πάει και άλλο πίσω, διότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις, ενώ οι ομάδες που προβιβάστηκαν θα πρέπει από ΤΑΠ να γινουν ΠΑΕ».

 

Και ενώ όλα έδειχναν ότι μόνο ερώτημα θα ήταν στην κλήρωση οι ομάδες Α και Β, τελικά προέκυψε θέμα και με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία δεν έχει πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής. Η σχετική απόφαση της ΕΕΑ αναμένεται την Πέμπτη (06/10), όμως «καραδοκούσαν» οι Πόντιοι Κατερίνης, οι οποίοι πήραν κλειδάριθμο με τον Πιερικό (εάν παίξουν στη Football League θα έχουν κοινή έδρα) και περιμένουν να προβιβαστούν.

 

Κατά τα άλλα ο Αλέξης Κούγιας απουσίαζε από τα διαδικασία, ενώ κύριο θέμα συζήτησης ήταν ποιο ζευγάρι εκ των ΑΕΛ – Πανσερραϊκού, Δόξας Δράμας – Λεβαδειακού θα προβιβαστεί. Όρκο δεν έπαιρνε κανείς… Όσο για τον Αστέρ Τρίπολης; Άλλοι τον ήθελαν να υποβιβάζεται και τη θέση του να παίρνει ο πρώτος επιλαχών Διαγόρας και άλλοι τον ήθελαν να τιμωρείται τελικά με αφαίρεση βαθμών. Ίδωμεν… Ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, πάντως, έδειχνε προβληματισμένος, αφού την Πέμπτη (06/10) θα απολογηθεί για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων και οι πληροφορίες θέλουν τη θέση των «πράσινων» να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ο ίδιος, βέβαια, είχε αποχωρήσει από τα γραφεία της διοργανώτριας πολύ πριν αρχίσει η κλήρωση.

 

Last modified onΤετάρτη, 05 Οκτώβριος 2011 14:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep