Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αδύνατη η συγχώνευση»

Ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε ότι επιχειρηματικά δεν είναι εφικτή η συγχώνευση Ολυμπιακού Βόλου – Νίκης Βόλου.

Τα οικονομικά των ομάδων και η φημολογία περί συγχώνευσης Νίκης Βόλου – Ολυμπιακού Βόλου συζητήθηκαν στην τηλεοπτική εκμπομπή FORUM του σταθμού Astra. Παρέμβαση έκανε ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Βόλου, Χρήστος Τσαμπινός, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι αυτοί που έκαναν την καταγγελία για τα οικονομικά της Νίκης δεν ήταν εφοριακοί, ενώ παρενέβη και ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε ότι η κόντρα του με τους «κυανόλευκους» είχε να κάνει με τον Στράτο Γιδόπουλο και σημείωσε ότι με τον Ανδρέα Πάτση έχουν συναντηθεί και έχουν μιλήσει για πολλά θέματα, όμως όχι και για το ενδεχόμενο συγχώνευσης, καθώς ο ίδιος δεν εμπλέκεται. Υπογράμμισε ότι επιχειρηματικά στην περίπτωση Νίκης και Ολυμπιακού η συγχώνευση είναι αδύνατη, γιατί κάτι τέτοιο θα αύξανε τα χρέη τους, αλλά δήλωσε ότι αν οι δύο επιχειρηματίες επιθυμούν και έχουν το 70% της κοινής γνώμης υπέρ της συγχώνευσης, τότε δεν χρειάζεται κανένα καταστατικό κανενός ερασιτέχνη, ούτε η επιθυμία 50-100 ρομαντικών.

Στο τέλος, ο Μπέος αποκάλυψε ότι σύντομα θα δημοσιευτούν στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι άδικα μπήκε φυλακή και ευχήθηκε το Σάββατο (20/04) να γίνει καλό παιχνίδι χωρίς ακρότητες και να κερδίσει ο καλύτερος, με τον ίδιο να εύχεται αυτός να είναι ο Ολυμπιακός Βόλου.

Πηγή:www.sport7.gr

Last modified onΤρίτη, 16 Απρίλιος 2013 02:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep