Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δύο συλλήψεις στο Πανθεσσαλικό!

Η Αστυνομία συνέλαβε δύο οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου και αναζητείται ο τρίτος που πέταξε πέτρα στο πούλμαν της ΑΕΛ.

Στη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 17 και 49 ετών προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (03/03) η Αστυνομία πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε, πριν την έναρξη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, δύο Έλληνες, ηλικίας 17 και 49 ετών συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας περί Αθλητισμού, καθώς και της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Κατά τη διάρκεια του προληπτικού ελέγχου, στις θύρες του γηπέδου, ο 17χρονος κατελήφθη να έχει επιμελώς κρυμμένα στα ρούχα του δύο βεγγαλικά (πυρσούς φλόγας), ενώ ο 49χρονος πριν από την έναρξη του αγώνα, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και ανέγραψε, με ανεξίτηλο στυλό, συνθήματα σ’ ένα από τα κάθετα δοκάρια της μίας εστίας.
Τα βεγγαλικά και το στυλό που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο συλληφθέντων κατασχέθηκαν.

Επίσης, από τις αστυνομικές Αρχές αναζητείται άλλο ένα, άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο, το οποίο κατά την είσοδό του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας στις εγκαταστάσεις του σταδίου, εκσφενδόνισε πέτρα προς αυτό, σπάζοντας υαλοπίνακά του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Last modified onΔευτέρα, 04 Μάρτιος 2013 16:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep