Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μήνυμα…ειρήνης

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου έδωσαν το σύνθημα για ένα ντέρμπι – διαφήμιση στο Πανθεσσαλικό.

Μαθήματα… ποδοσφαιρικού πολιτισμού έστειλαν την Πέμπτη (13/12) το βράδυ οι Παναγιώτης Μποτσιβάλης, Ανδρέας Πάτσης. Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου αντίστοιχα βρέθηκαν σε καφετέρια της πόλης μαζί με αθλητές των δύο ομάδων και σε δηλώσεις τους στο «goalpost» έστειλαν μήνυμα ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή (16/12).

Ο Μποτσιβάλης ανέφερε: «O αγώνας της Κυριακής θεωρώ πως αποτελεί σταθμό για τον Ολυμπιακό. Αποτελεί την αρχή για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μετά τη μεγάλη εμφάνιση επί του Ατρόμητου που για μένα ήταν νίκη απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Σούπερ Λιγκ.

Την Κυριακή παίζουν οι δύο πιο ιστορικές ομάδες του Βόλου. Κάθε ομάδα έχει την ιστορία της. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πιο βαριά φανέλα. Καλώ τους παίκτες να τιμήσουν αυτή τη φανέλα και τους φιλάθλους να έρθουν ειρηνικά για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη νίκη. Όλοι μας, πρέπει να περιφρουρήσουμε τον αγώνα και να μη γίνει το παραμικρό επεισόδιο.

Παρά τις αντίθετες απόψεις, θεωρώ πως είναι αδιανόητο ένας Βολιώτης που μένει μόλις 100 μ. από το Πανθεσσαλικό, να μην έχει το δικαίωμα να μπει στο γήπεδο.

Συστήνω σε όλους αυτοσυγκράτηση. Πρέπει η εικόνα που θα ταξιδέψει από το Πανθεσσαλικό σ' όλη την Ελλάδα, να αποδεικνύει πως ο Βόλος αποτελεί παράδειγμα πολιτισμού. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα φύγει νικητής από το γήπεδο. Όλοι με τη συμπεριφορά μας να διαφημίσουμε την πόλη που ζούμε, το Βόλο, σ' όλη την Ελλάδα».

Ο Πάτσης από την πλευρά του σημείωσε: «Ζούμε όλοι στην ίδια πόλη. Νίκη και Ολυμπιακός, εκπροσωπούν το βολιώτικο ποδόσφαιρο. Την Κυριακή θα μας χωρίζουν μόνο 90 λεπτά αγώνα. Θα πρέπει όλοι να θυμόμαστε πως είμαστε αντίπαλοι και όχι εχθροί. Η κάθε μια από τις δύο ομάδες καλείται να υπερασπιστεί τη λαμπρή ιστορία της. Για τη Νίκη, η επιτυχία και οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο. Πιστεύω πως θα είμαστε οι νικητές και θα συνεχίσουμε την πορεία πρωταθλητισμού.

Καλώ τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να σταθούν κοντά στις ομάδες τους με κόσμιο τρόπο. Χωρίς παρεκτροπές και διάθεση για ακρότητες. Θέλουμε το ντέρμπι να μετατραπεί σε γιορτή για το βολιώτικο ποδόσφαιρο».

Πηγή: goalpost.gr

Last modified onΠαρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2012 12:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep