Στα κυανόλευκα ο Τσέλιος

Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του 27χρονου τερματοφύλακα στη Νίκη Βόλου.

Τη 13η προσθήκη της ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου. Πρόκειται για τον πρώην τερματοφύλακα της Αναγέννησης Καρδίτσας, Θεμιστοκλή Τσέλιο. Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την 13η μεταγραφή της, με την απόκτηση του τερματοφύλακα Θεμιστοκλή Τσέλιου. Γεννήθηκε στις 6/10/1997 στην Αθήνα και έκανε τα πρώτα του βήματα στην ΑΕΚ, παίζοντας έως και την Κ20 των κιτρινόμαυρων, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα με το εθνόσημο σε επίπεδο Κ17 και Κ19.

Την τελευταία διετία υπερασπίστηκε την εστία της Αναγέννησης Καρδίτσας, έχοντας καταγράψει συνολικά 39 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ζευγολατιό, Παναργειακό, Αήττητο Σπάτων, Διαγόρα Ρόδου και Εργοτέλη. Συνολικά έχει καταγράψει 91 αγώνες σε επίπεδο Super League 2, 66 στη Γ’ Εθνική, αλλά και 4 παιχνίδια Κυπέλλου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στον Θεμιστοκλή να υλοποιήσει τους προσωπικούς του στόχους και της ομάδας μας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου μας. Θέμη καλωσόρισες στην οικογένεια της Νίκης Βόλου».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Σεπτέμβριος 2024 12:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep