Ανακοίνωσε Μαριάνοβιτς η Ηλιούπολη

Ο 30χρονος Σέρβος αμυντικός, Στέφαν Μαριάνοβιτς έπαιζε στη Γιαβόρ Μάτις της πατρίδας του.

Έναν ακόμα Σέρβο ποδοσφαιριστή απέκτησε η Ηλιούπολη. Πρόκειται για τον 30χρονο στόπερ, Στέφαν Μαριάνοβιτς, που έπαιζε στη Γιαβόρ Μάτις της πατρίδας του. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ηλιούπολη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού, Stefan Marjanovic. Ο Stefan γεννήθηκε στο Βελιγράδι στις 25 Ιουλίου του 1994 στην Σερβία και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την δεύτερη κατηγορία της Σερβίας με την φανέλα της Kolubara αρχικά από την Κ19 και έπειτα στην πρώτη ομάδα. Έπειτα σε μία σεζόν φόρεσε την φανέλα των Turbina και Sumadija.

Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε ξανά για την Kolubara, επιστρέφοντας μετά στην Turbina. Η επόμενη χρονιά τον βρήκε στην Smederevo 1924 από όπου και πήρε μεταγραφή για την Graficar. Την επόμενη σεζόν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, μετακόμισε στο Μαυροβούνιο για λογαριασμό τις Podgorica σημειώνοντας 21 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της χώρας. Τις επόμενες χρονιές αγωνίστηκε ξανά στην Kolubara αλλά και στις Radnicki Nis και Javor-Matis. Συνολικά ο Stefan μετράει 55 εμφανίσεις 2 γκολ και 4 ασίστ στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας. Η οικογένεια της Ηλιούπολης εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Stefan καλώς ήρθες!».

Last modified onΤετάρτη, 21 Αύγουστος 2024 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep