Ο Να'α στην Ηλιούπολη

Οι Κυανέρυρθροι απέκτησαν τον 22χρονο μπακ, Ζοσέφ Αντουάν Να'α που έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου.

Από τη Νίκη Βόλου στην Ηλιούπολη μετακινήθηκε ο Ζοσέφ Αντουάν Να'α. Ο Καμερουνέζος αριστερός οπισθοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Μαγνησίας (16 συμμετοχές, 1 ασίστ) και θα ενισχύσει την αθηναϊκή ομάδα. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Joseph Antoine Na’a, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2002 στο Καμερούν. Ο νεαρός αμυντικός τη σεζόν 2021-22 φόρεσε 17 φορές τη φανέλα του Ασπρόπυργου στο πρωτάθλημα της Football League ενώ το έπειτα μετακόμισε στον Ολυμπιακό Βόλου, με τα χρώματα του οποίου είχε 9 συμμετοχές στη Super League 2.

Ο 22χρονος ακραίος αμυντικός είχε σημαντική συμβολή στη χρονιά ανόδου της Κηφισιάς στην Super League έχοντας 20 συμμετοχές, 3 ασιστ και 1 γκολ. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα της Νίκης Βόλου έχοντας 16 συμμετοχές και 1 ασιστ. Η οικογένεια της Ηλιούπολης εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Joseph καλώς ήρθες!».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Αύγουστος 2024 12:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep