Δανείστηκε Σαπουντζή

Η Καβάλα πήρε από τον Πανσερραϊκό τον 22χρονο μέσο, Τάσο Σαπουντζή. Το ίδιο δρομολόγιο και ο Παπαδημητρίου.

Λίγες ημέρες μετά τη μετακίνηση του Τάσου Σαπουντζή από τον Ολυμπιακό Β στον Πανσερραϊκό ο 22χρονος παραχωρήθηκε δανεικός. Συγκεκριμένα, τα Λιοντάρια τον έδωσαν δανεικό στην Καβάλα. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Τάσο Σαπουντζή. Ο 22χρονος Έλληνας διεθνής με την Εθνική Νέων, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Super League 2 με τη φανέλα του Ολυμπιακού Β’ ενώ έρχεται στην ομάδα μας από τον Πανσερραϊκό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μάλιστα έχει πάρει το «βάπτισμα του πυρός» και στις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις καθώς τον Νοέμβριο του 2022 μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γαλλική Ναντ, για την 6η αγωνιστική της Φάσης των Ομίλων του Europa League. Τάσο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Α.Ο Καβάλα».

Οι Αργοναύτες πήραν από την ομάδα των Σερρών και τον 20χρονο αμυντικό, Ζαχαρία Παπαδημητρίου. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον φερελπι ποδοσφαιριστή Ζαχαρία Παπαδημητρίου. Ο 20χρονος Έλληνας αμυντικός αγωνίζεται κυρίως στόπερ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Super League Νέων με την φανέλα του Πανσερραϊκού ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Ηλιούπολης και την Κ17 του ΠΑΟΚ».

Last modified onΤρίτη, 06 Αύγουστος 2024 11:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep