Γιώτας στον άσο

Η Ηλιούπολη απέκτησε τον τερματοφύλακα, Νίκο Γιώτα.

Την απόκτηση του τερματοφύλακα, Νίκου Γιώτα, ο οποίος τον Οκτώβριο γίνεται 19 ετών, ανακοίνωσε η Ηλιούπολη. Ο νεοαποκτηθείς έπαιξε σε ένα ματς πέρυσι με την Κόρινθο. Η ανακοίνωση:

«Ενίσχυση στα γκολπόστ για την ομάδα μας, η οποία έκανε δικό της τον 18χρονο τερματοφύλακα Νίκο Γιώτα! Ο νέος παίκτης της ομάδας μας είναι δημιούργημα των ακαδημιών της ΑΕΛ, έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών Κ-14, Κ-16 και Κ-19, ενώ την σεζόν 2022-23 ήταν ο τέταρτος στην κατάταξη τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας των <<βυσσινί>>. Την τελευταία σεζόν “μετακόμισε” στην Κόρινθο για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας.

Η ΠΑΕ επενδύει στο μέλλον, φέρνοντας στην ομάδα νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Η οικογένεια της Ηλιούπολης εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Νίκο καλώς ήρθες! Το πρώτο μήνυμα του Νίκου Γιώτα ως παίκτης της Ηλιούπολης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Ηλιούπολης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχία σε όλους τους στόχους της ομάδας».

Last modified onΠαρασκευή, 26 Ιούλιος 2024 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep