Παρελθόν η Βασιλάκου

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει η ΠΑΕ ΑΕΛ την Πέμπτη (04/07).

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την αποχώρηση της Δήμητρας Βασιλάκου από το ΔΣ. Όπως ανέφερε, η ενασχόλησή της με τη δημόσια εκπαίδευση λειτούργησε ως τροχοπέδη για περαιτέρω συνεργασία. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από δύο έτη αγαστής συνεργασίας με την κ. Βασιλάκου, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την σημαντική συνεισφορά σε όλα όσα της είχαν ανατεθεί. Η ενασχόληση της με τη δημόσια εκπαίδευση αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα “fair play στα σχολεία και σε όλες τις βαθμίδες της ζωής”. Σε κάποιες άλλες πτυχές όμως η ίδια ενασχόληση λειτούργησε ως τροχοπέδη για περαιτέρω συνεργασία. Η απόφαση για διακοπή της συνεργασίας κατόπιν ενδελεχούς συζήτησης ελήφθη από κοινού.

Η κ. Δημητρα Βασιλάκου υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και μέχρις πρότινος υπεύθυνη για θέματα marketing και επικοινωνίας. Της ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε δυνατή πρόοδο».

Γνωστοποιήθηκε ακόμα η παραμονή του Αποστόλη Νταϊλιάνη: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Υπεύθυνο Marketing & Δημ. Σχέσεων Αποστόλη Νταϊλιάνη που διαρκεί από τον Ιούλιο του 2022. Επιπροσθέτως της εμπορικής διεύθυνσης αναλαμβάνει και τον ρόλο του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ για μια ευρύτερη ατζέντα θεμάτων και για τις αναγκαίες επαφές με τα τοπικά ΜΜΕ και πανελλαδικά».

Την Πέμπτη (04/07), τέλος θα δοθεί συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή θεσμικών φορέων και παραγόντων του τοπικού ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρθηκε:

«Κοινή συνέντευξη τύπου με την συμμετοχή θεσμικών φορέων και παραγόντων του τοπικού ποδοσφαίρου θα παραθέσει η ΠΑΕ ΑΕΛ την Πέμπτη 4/7/24 και ώρα 12:30μ.μ. στον πολυχώρο των εκδόσεων Πρεβέντη (Πάροδος Φιλελλήνων 3-5, Φρούριο Λάρισας). Καθώς η συνέντευξη και η πρόσκληση αφορά μόνο στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, για όσους φιλάθλους-συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ζωντανά, θα παρέχουμε link για live streaming μετάδοση λίγο πριν την έναρξή της».

Last modified onΤρίτη, 02 Ιούλιος 2024 12:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep