Ανανεώσεις στον Μακεδονικό

Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την παραμονή του Στέλιου Τσουκάνη. Συμφώνησαν οι Γουναρίδης, Σαραγιώτης.

Ο Μακεδονικός δεν πήρε άδεια σε πρώτο βαθμό από την ΕΠΟ και λογικά θα ασκήσει έφεση για να αλλάξει τα δεδομένα. Μέχρι τότε καλείται να προχωρά σε ανανεώσεις συμβολαίων, ποδοσφαιριστών άνω των 25 χρόνων. Έτσι, ανακοινώθηκε η παραμονή του Στέλιου Τσουκάνη και θα ακολουθήσει η επισημοποίηση συμφωνίας με τους Σπύρο Σαραγιώτη, Στέφανο Γουναρίδη.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Τσουκάνη, τον αρχηγό της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών που δικαιούται, μετά από 7 χρόνια, να θεωρεί τον σύλλογο μας, σπίτι του! Ο 34χρονος (27/02/1990) αριστερός μπακ συμφώνησε να φορέσει για όδγοη διαδοχική σεζόν τα πράσινα, περνώντας ουσιαστικά σχεδόν τη μισή χρονικά καριέρα του στην Ευκαρπία!

Εξάλλου, ο Τσουκάνης γνωρίζει καλά τι θα πει Μακεδονικός, έχοντας οδηγήσει τον σύλλογο από την Γ Εθνική στην πολυπόθητη άνοδο στην Super League 2 και, πέρυσι, στην κατάληψη της 3ης θέσης στον Α Όμιλο, επίτευγμα – ρεκόρ για τα τελευταία 47 χρόνια! Ο αιεθαλής ηγέτης των «πρασίνων» αποτελεί, μάλιστα, έναν από τους ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες συμμετοχές και τον περισσότερο αγωνιστικό χρόνο όλα αυτά τα χρόνια, ολοκληρώνοντας την περυσινή σεζόν με 26 αγώνες (1.902′), 22 ως βασικός, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σημειώνοντας 1 γκολ και καταγράφοντας 1 ασίστ.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Στέλιο υγεία, επιτυχίες και ανάλογη κοινή συμπόρευση, προς τις λαμπρότερες μέρες του Μακεδονικού μας!».

Last modified onΠέμπτη, 27 Ιούνιος 2024 08:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep