Στελεχώνει το τιμ

Η Κηφισιά προσέλαβε τους Κωνσταντίνο Παγανιά, Βαγγέλη Μπέκα.

Ο Νίκος Παναγιωτάρας θα είναι ο βοηθός του Σεμπάστιαν Λέτο στον πάγκο της Κηφισιάς. Πλην αυτού οι Κυανόλευκοι ανακοίνωσαν ότι νέος προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Κωνσταντίνος Παγανιάς και προπονητής εκγύμνανσης ο Βαγγέλης Μπέκας. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Παγανιά, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας υπό τον Σεμπαστιάν Λέτο με την ιδιότητα του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Κωνσταντίνος Παγανιάς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Κεραυνό Κερατέας το 2009/10, ενώ ακολούθησε η Καλλιθέα. Έχει διατελέσει επίσης προπονητής τερματοφυλάκων στην Καλλιθέα, τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη, την Καλαμάτα και τα Τρίκαλα.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τη Super League 1, έχοντας εργαστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά, Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό. Στην πολυετή διαδρομή που έχει διαγράψει στον χώρο του ποδοσφαίρου συγκαταλέγεται επίσης η συνεργασία με την Tavriua Simferopol (Ουκρανία), την Εθνική της Ταϊπέι, την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (Κύπρος), τη Nantong Zhijun (Κίνα) και την Jonkopings Sodra IF (Σουηδία). Στο β’ μισό της περσινής σεζόν ήταν στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα, ως προπονητής τερματοφυλάκων. Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία.

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μπέκα, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας υπό τον Σεμπαστιάν Λέτο με την ιδιότητα του Strength – Conditioning and Rehabilitation Fitness Coach. Ο Βαγγέλης Μπέκας διαθέτει πολυετή εμπειρία από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς βρίσκεται σε αυτόν με την ιδιότητα του προπονητή εκγύμνασης από το 2002. Πρώτος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Μανδραϊκός, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά ο Ασπρόπυργος, η Προοδευτική, ο Αστέρας Μαγούλας και η Κόρινθος.

Το 2012 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Πανιωνίου στη Super League 1, στην οποία βρέθηκε επίσης με τον Πλατανιά και τον Πανθρακικό. Ακολούθησαν ο Απόλλωνας Σμύρνης, τα Τρίκαλα, Πανελευσινιακός και ο Αχαρναϊκός. Το 2016/17 μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνοντας την εκγύμναση της Κ16, της Κ17 και της Κ20. Την επόμενη διετία εργάστηκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ (Κ15, Κ16 και Κ17), ενώ το 2019 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, στον οποίο έμεινε για πέντε χρόνια. Σε αυτό το διάστημα ήταν υπεύθυνος για την εκγύμναση της Κ19 του Παναθηναϊκού, αλλά και την επίβλεψη όλων των τμημάτων υποδομής στον συγκεκριμένο τομέα. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια του Barca Innovation Hub. Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Last modified onΣάββατο, 22 Ιούνιος 2024 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep