Με το ίδιο τιμ ο Μακεδονικός

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε την παραμονή όλων των συνεργατών του Στέλιου Μαλεζά.

Με το ίδιο τεχνικό τιμ θα πορευτεί ο Μακεδονικός την προσεχή σεζόν. Ο Στέλιος Μαλεζάς ανανέωσε τη συνεργασία με τους Θεσσαλονικείς και το ίδιο συνέβη με τους συνεργάτες του. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με όλα τα μέλη του προπονητικού επιτελείου της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών, για την σεζόν 2024/25!

Η πιο επιτυχημένη πορεία του Μακεδονικού, με την κατάκτηση της υψηλότερης θέσης (3η στην Super League 2) στα εθνικά πρωταθλήματα από το 1986 μέχρι σήμερα, αποτελεί σε μεγάλο βαθμό επίτευγμα που αποδίδεται στην δουλειά του coach Στέλιου Μαλεζά και των συνεργατών του.

Έτσι, μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον 39χρονο προπονητή, στο πλευρό του θα συνεχίσουν οι Γιώργος Κετικίδης (βοηθός προπονητής), Νούλης Σιαμίδης (προπονητής τερματοφυλάκων), Κώστας Στατερούδης (γυμναστής, αναλυτής απόδοσης) και Νίκος Γιαμπολδάκης (αναλυτής, scout).

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στο επιτελείο την επανάληψη αντίστοιχης πορείας και αποτελεσμάτων στην σεζόν που ανοίγεται πλέον μπροστά μας!».

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούνιος 2024 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep