Έμειναν Θ. Παπαγεωργίου, Στάμου

Η ΑΕΛ συμφώνησε στην ανανέωση συμβολαίων των Θανάση Παπαγεωργίου, Δημήτρη Στάμου.

Τη φανέλα της ΑΕΛ θα φορούν και την προσεχή σεζόν οι Θανάσης Παπαγεωργίου, Δημήτρης Στάμου. Ο πρώτος θα διανύσει την 4η χρονιά με τα βυσσινί. Πέρυσι ο 37χρονος αμυντικός μέτρησε 29 συμμετοχές. Ο δεύτερος έπαιξε σε 19 ματς με τη θεσσαλική ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίων για τον επόμενο χρόνο(έως 30/6/2025) των ποδοσφαιριστών Θανάση Παπαγεωργίου και Δημήτρη Στάμου.

Λίγα λεπτά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο αρχηγός της ΑΕΛ Θανάσης Παπαγεωργίου δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα για ακόμη μία σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους. Έχουμε μπροστά μας μία κομβική χρονιά και πρέπει όλοι μας να δώσουμε το 100%, ώστε η ΑΕΛ να επιστρέψει εκεί που της αξίζει στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Δημήτρης Στάμου δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα με την ΑΕΛ. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ξέρουμε ότι η επόμενη σεζόν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για όλους μας, καθώς η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία είναι μονόδρομος. Αυτό που χρειάζεται είναι να δουλέψουμε σκληρά, χωρίς πολλά λόγια και να κάνουμε το παν ώστε η ΑΕΛ να πάρει την θέση που της αξίζει στη Σούπερ Λίγκα».

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούνιος 2024 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep