«Δεν υπάρχει θέμα με την άδεια»

Ο Στράτος Ευγενίου εξέφρασε την ευχή να μην υπάρξει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής.

Την οριστικοποίηση της συμφωνίας για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής περιμένει ο Στράτος Ευγενίου. Ο μεγαλομέτοχος των Κυανόλευκων μίλησε στο Metropolis 95,5 και ευχήθηκε να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Επανέλαβε, μάλιστα, ότι από τις πληροφορίες που έχει, η ΠΑΕ δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στη διαδικασία αδειοδότησης. Αναλυτικά:

Νιώθετε απελευθερωμένος;

«Έτσι φαίνεται. Μόλις τελειώσουν όλα, θα είμαι απελευθερωμένος. Ήρθε η ώρα να φύγω, ν' αλλάξουμε σελίδα».

Τι μένει να υπογραφεί;

«Υπάρχει μία συμφωνία μ' εμένα και τον ΓΣ και μία με τον κύριο Μονεμβασιώτη. Μένουν κάποια τυπικά πράγματα που πρέπει να τελειώσουν. Καμιά φορά στα τυπικά είναι που κολλάμε. Νομίζω ότι είμαστε τελειωμένοι. Με το καλό ως το τέλος της εβδομάδας, αρχές της επόμενης θα τελειώσουμε. Υπάρχει συμφωνία, απλώς μένει να βρεθούμε και οι τρεις και να αποδεχτούμε αυτά που είπα εγώ με τον καθένα ξεχωριστά.

Υπάρχει προφορική συμφωνία μ' εμένα και τον ΓΣ. Υπάρχει συμφωνία μ' εμένα και τον κύριο Μονεμβασιώτη. Μένει οι τρεις πλευρές να βρεθούν και αυτές οι συμφωνίες να γίνουν μία και να τελειώσουμε».

Υπάρχει η εκκρεμότητα της αδειοδότησης; Μπορεί ν' αποτελέσει αγκάθι;

«Απ' ό,τι φαίνεται όχι. Δεν υπάρχει θέμα με την αδειοδότηση από τις πληροφορίες που έχουμε κι εγώ και ο κύριος Μονεμβασιώτης. Τώρα, αν δούμε κάτι παράξενο τελευταία στιγμή, αυτό δεν το γνωρίζω».

Συμμερίζεστε τον ενθουσιασμό του κόσμου του Ηρακλή;

«Ναι, βέβαια. Θέλω η ομάδα ν' ανέβει σκαλοπάτι. Ελπίζω ο κύριος Μονεμβασιώτης να είναι αυτός που μπορεί να το κάνει αυτό, αλλά δεν είναι κάτι που γνωρίζω για να πω ότι θα γίνουν τα πράγματα διαφορετικά. Πιστεύω ότι οικονομικά μπορεί να στηρίξει την ομάδα. Μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα εξαρτάται πώς θα στελεχωθεί η ομάδα. Το χρήμα μόνο δεν αρκεί για να φτιάξεις μια ομάδα. Νομίζω ότι την κάψα σίγουρα την έχει, αλλιώς δεν θα ήθελε ν' ασχοληθεί. Χαζό δεν τον έχω. Πιστεύω ότι θα κάνει κάποιες σωστές κινήσεις.

Υπάρχει θέμα να μείνετε κι εσείς;

«Ούτε μία στο εκατομμύριο».

Φεύγετε τρέχοντας ή κανονικά;

«Νομίζω κανονικά. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα βγει κάποιο πρόβλημα. Οι συμφωνίες πρέπει να γίνουν μία. Δεν ξέρεις αύριο, μεθαύριο αν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα εκεί πέρα. Θα είμαι χαρούμενος μόλις τελειώσουμε και ησυχάσουμε όλοι μας. Διαβάζω ότι έγιναν όλα... Μπορεί να έρθει ο κύριος Μονεμβασιώτης και να μου πει "εγώ μ' αυτά που συμφώνησες με τον ΓΣ δεν συμφωνώ". Εκεί μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα».

Ο κόσμος του Ηρακλή πρέπει να πει ένα ευχαριστώ στον Ευγενίου:

«Αυτοί που με ενδιαφέρον λένε το ευχαριστώ. Τεχνητή αναπνοή δώσαμε. Δεν είναι μόνο το χρηματικό».

Απόδοση: FL News

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούνιος 2024 14:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep