Πρώτος προπονητής ο Λέτο

Η Κηφισιά έδωσε το τιμόνι στον Σεμπάστιαν Λέτο που δεν έχει εργαστεί ξανά ως πρώτος προπονητής.

Κίνηση ρίσκου από την Κηφισιά. Η ομάδα των βορείων προαστίων αποφάσισε να δώσει το τιμόνι στον Σεμπάστιαν Λέτο που ήταν βοηθός προπονητή. Ο Αργεντινός δεν έχει εργαστεί ξανά ως πρώτος. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Σεμπάστιαν ήρθε στην Κηφισιά σε μια δύσκολη περίοδο και βοήθησε πολύ με τις γνώσεις, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά του, από τη θέση του βοηθού προπονητή.

Οι εικόνες του από το υψηλότερο επίπεδο, ο χαρακτήρας και το ήθος του ήταν στοιχεία που τον κατέστησαν εξ αρχής τη μοναδική επιλογή της διοίκησης για τη θέση του πρώτου προπονητή της Κηφισιάς για το 2024/25. Η Κηφισιά θα κάνει μια νέα προσπάθεια την επόμενη σεζόν, με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να συνεχίσει τα βήματα προόδου ως αθλητικός οργανισμός. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτό θα συμβεί με τον Σεμπάστιαν Λέτο στις τάξεις της ομάδας. Του ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα και κάθε επιτυχία!».

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούνιος 2024 12:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep