Από τον Διαγόρα στην ΑΕΛ

Οι Βυσσινί προσέλαβαν τον Σπύρο Παπακωνσταντίνου ως προϊστάμενο διοικητικού τμήματος. Επαγγελματίας ο Αβραμούλης.

Νέο στέλεχος προσέλαβε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Μία ημέρα μετά την αποχώρηση του Σπύρου Παπακωνσταντίνου από τον Διαγόρα, ο ίδιος προσελήφθη ως προϊστάμενος διοικητικού τμήματος. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Σπύρο Παπακωνσταντίνου που αναλαμβάνει Προϊστάμενος διοικητικού τμήματος της ΠΑΕ. Ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου καθώς αγωνίστηκε σε Πανελευσινιακό, Αστέρα Μαγούλας και Αίαντα Σαλαμίνας. Στη συνέχεια και σε ηλικία 27 ετών σταμάτησε την ενεργό δράση και ασχολήθηκε από άλλο πόστο, ανεβαίνοντας όλες τις βαθμίδες διοίκησης μιας ΠΑΕ. Έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες, ενώ κατείχε το πόστο του γενικού διευθυντή σε Πανελευσινιακό, Σπάρτη, Ηρόδοτο, Ολυμπιακό Βόλου και Διαγόρα Ρόδου».

Επαγγελματίας έγινε ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Κ17. Πρόκειται για τον Νίκο Αβραμούλη, γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Δημήτρη Αβραμούλη. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Νίκος Αβραμούλης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2027. Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός είναι μέλος της Κ17 και γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Δημήτρη Αβραμούλη. Είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που γίνεται επαγγελματίας από τις ακαδημίες μας ακολουθώντας το ίδιο δρομολόγιο με τους συμπαίκτες του Γραββάνη, Γκρόζο και Δημηνίκο.

O Νίκος Αβραμούλης γεννήθηκε στις 6/8/2008. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στα τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΛ και έπειτα αγωνίστηκε δύο χρονιές στην ακαδημία Olympic. Από πέρυσι εντάχθηκε στην ακαδημία Κ15 της ΠΑΕ ΑΕΛ και ήταν αρχηγός της ομάδας που έφτασε στον ημιτελικό της SL K15. Φέτος αγωνίστηκε με την Κ17 που έφτασε στον ημιτελικό της SL K17. Έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα Προ-παίδων Κ16, σε αγώνες διεθνούς τουρνουά».

Last modified onΠέμπτη, 13 Ιούνιος 2024 11:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep