Απέκλεισε τέσσερις ο Δερμιτζάκης

Η ΑΕΛ καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά από 1,5 μήνα.

Επεισοδιακή εβδομάδα διένυσε η ΑΕΛ. Οι Βυσσινί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κάνουν ποδαρικό στις νίκες στα πλέι οφ και μετά την ήττα (3-2) από τη Νίκη Βόλου ο Αχιλλέας Νταβέλης επιτέθηκε σε ποδοσφαιριστές μέσω ανακοίνωσης! Ωστόσο, παραμονές του αγώνα του Σαββάτου (27/04, 16.00) με την ΑΕΚ Β η ΠΑΕ ανέφερε ότι: «Όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο δυνατόν και αντιλαμβάνονται ότι δεν τους αρμόζουν τα αποτελέσματα των playoffs βάσει της δουλειάς και των προσπαθειών τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Εν μέσω, λοιπόν, αυτού του κλίματος η ΑΕΛ θα παίξει στο άδειο AEL FC Arena και με τον Παύλο Δερμιτζάκη να αποκλείει από την αποστολή τους Ηλιάδη, Γιανναράκη, Κοσονού και Αντράντα... Υπενθυμίζεται ότι οι Βυσσινί πανηγύρισαν για τελευταία φορά στις 11 Μαρτίου και στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ δεν έχουν νίκη (0-2-1) κόντρα στη Β' ομάδα της ΑΕΚ.

Η αποστολή: Σουλούκος, Βενετικίδης, Aντωνόπουλος, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Παρασκευάς, Νινίκας, Κουκουράβας, Ζησούλης, Πλέγας, Στίνα, Κ. Παπαγεωργίου, Κόσιτς, Νίνο, Πεντρόζο, Μαυριάς, Tσουμάνης, Βλιώρας, Φατάι.

Last modified onΠαρασκευή, 26 Απρίλιος 2024 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep