Καρέ απουσιών το Αιγάλεω

Η ΠΑΕ τοποθετήθηκε για την επιστροφή στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» έπειτα από 4 μήνες.

Δεύτερη διαδοχική έξοδος περιμένει το Αιγάλεω την Τετάρτη (03/04, 15.00). Μετά τη νίκη επί του Γιούχτα οι Κυανόλευκοι δοκιμάζονται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη χωρίς τους Πολίτη, Ικεότσα, Ζαρόκωστα και Θεολόγου.

Η αποστολή: Βάρκας, Γαρουφαλιάς, Δημητριάδης, Ευαγγέλου, Ζιούλης, Καρρίκι, Κατσιμήτρος, Κυρίτσης, Κωνσταντακόπουλος, Μίκο, Μίσκου, Μπάμπης, Μπλάκσον, Μπουλάρι, Ναζίμ, Νταβιώτης, Παυλάκης, Ραμίρεζ, Σταμένκοβιτς, Τάμπας και Τσιμόπουλος.

Το Σίτι θα παίξει στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» τα 5 παιχνίδια των πλέι άουτ και με αφορμή την επιστροφή στην έδρα του ανέφερε:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της ομάδας μας στη φυσική της έδρα και το «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ξεκίνησε, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου έχει «μεταμορφωθεί» και είναι έτοιμος να φιλοξενήσει εκ νέου αγώνες της Super League 2. Έπειτα από τις απαιτούμενες εργασίες βελτίωσης και αποκατάστασης που έγιναν, ο χλοοτάπητας του γηπέδου μας βρίσκεται πλέον σε εξαιρετική κατάσταση και μάλιστα σήμερα πραγματοποιήθηκε ο σχετικός έλεγχός του από την αρμόδια Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής.

Μετά από 4 «δύσκολους» μήνες, η ομάδα μας επιστρέφει «σπίτι» της για τους καθοριστικούς αγώνες των playouts, γεγονός που δίνει σε όλους μας δύναμη και αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου μας. Ως διοίκηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Δήμαρχο Αιγάλεω, Λάμπρο Σκλαβούνο, για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την πολύτιμη συνεισφορά του προκειμένου το γήπεδο μας να αποκτήσει την ξανά την εικόνα που πρέπει να έχει, έτσι ώστε να φιλοξενήσει παιχνίδια της κατηγορίας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών, Ηλία Βαΐου, τον πρόεδρο Επιτροπής Αθλητισμού και εντεταλμένο σύμβουλο, Αλέξανδρο Γράφα, αλλά και όλους όσους βοήθησαν στο να επιστρέψει η ομάδα μας στην φυσικής της έδρα.

Η ομάδα μας επιστρέφει στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και σας θέλει όλους δίπλα της. Με φωνή, χειροκρότημα και παλμό. Εκεί όπου όλοι μαζί ενωμένοι, θα ενισχύσουμε και θα «προστατέψουμε» την ομάδα μας αποτελώντας όπως πάντα τον 12ο παίκτη του City μας. Κανείς δεν περισσεύει. Ραντεβού στο γήπεδό μας...».

Last modified onΤρίτη, 02 Απρίλιος 2024 22:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep