Ξανά Αναστόπουλο η Καλαμάτα

Ο Γιώργος Πρασσάς απέλυσε τον Τερζή και προσέλαβε τον Νίκο Αναστόπουλο για την τυπική διαδικασία των πλέι οφ.

Ό,τι και να πει κανείς για τις επιλογές του Γιώργου Πρασσά στην Καλαμάτα είναι λίγο. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει δαπανήσει πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια χωρίς αποτέλεσμα και μετά από μία ακόμα αποτυχημένη σεζόν γύρισε στα παλιά για να «χτίσει» τη νέα ομάδα ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός είχε απολυθεί τον Ιανουάριο του 2023 και θα γίνει ο 4ος φετινός που αναλαμβάνει το τιμόνι.

Ο Αναστόπουλος διαδέχεται τον Απόστολο Τερζή, ο οποίος απολύθηκε έπειτα από τον διασυρμό με 5-0 από τα Χανιά. Από το 1971 είχε να δεχτεί τόσα γκολ η Καλαμάτα στο γήπεδό της, όταν είχε ηττηθεί 6-0 από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Είχαν προηγηθεί οι Αμανατίδης, Χάβος και κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα μείνει και ο Αναστόπουλος.

Βέβαια, η Μαύρη Θύελλα έχει μία πρωτιά στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη ομάδα που θα εμφανιστεί με 4ο διαδοχικό προπονητή την τρέχουσα σεζόν. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αποστόλη Τερζή και το υπόλοιπο προπονητικό team. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Νέος προπονητής στην ομάδα μας για τον επόμενο 1,5 χρόνο αναλαμβάνει ο Νίκος Αναστόπουλος στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του. Οι συνεργάτες του θα ανακοινωθούν αύριο. Η πρώτη προπόνηση του Αναστόπουλου θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 5 στο προπονητικό κέντρο στα Παλιάμπελα».

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2024 23:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep