Δελτία εκτός μεταγραφικής περιόδου

Πότε το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε να διατηρηθούν σε ισχύ δελτία που είχαν ανακληθεί εκτός μεταγραφικής περιόδου.

Έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα καταθέσει η ΑΕΛ κατά της απόφασης της Ε.Ι.Π. (πρόεδρος της οποίας είναι ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη Super League 2, Παναγιώτης Διακοφώτης) με την οποία ανακλήθηκαν τα δελτία των πέντε χειμερινών μεταγραφών της. Οι Βυσσινί όφειλαν να εξοφλήσουν ως 29 Φεβρουαρίου, κάτι που δεν συνέβη. Όταν κλήθηκαν από την Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή είχαν τακτοποιήσει το χρέος, όμως παρά την άρση ανάκλησης βεβαίωσης μη οφειλής, τα δελτία ανακλήθηκαν.

Πού ποντάρει η θεσσαλική ομάδα για να ανατρέψει τα δεδομένα και να τεθούν οι Φατάι, Στίνα, Κόσιτς, Μορέιρα, Τσουμάνης στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, υπάρχει αντίστοιχη υπόθεση που απασχόλησε εκτός μεταγραφικής περιόδου το 2021.

Τον Οκτωβριο του 2021 ΠΑΕ που δεν είχαν αδειοδοτηθεί - με τις ευλογίες της ΕΠΟ και της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων - είχαν προσπεράσει τον σκόπελο των περιορισμών στο μεταγραφικό παζάρι και είχαν αποκτήσει περισσότερους από 3 ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών. Τότε, η ΑΕΛ προσέφυγε, δικαιώθηκε και είχε πετύχει την ανάκληση 31 δελτίων.

Ακολούθως οι ΠΑΕ Αιγάλεω (6 δελτία), Αστέρας Βλαχιώτη (5 δελτία), Καλλιθέα (9 δελτία), Ολυμπιακός Βόλου (4 δελτία), Απόλλων Πόντου (6 δελτία) και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Ζιαμπάρης του Πανσερραϊκού προσέφυγαν και στις 25 Οκτωβρίου το Διαιτητικό έκανε τη νέα ανατροπή και διατήρησε ενεργά και σε ισχύ τα 31 δελτία αθλητικής ιδιότητας.

Να σημειωθεί ότι τότε πρόσθετη παρέμβαση είχε ασκήσει και ο ΠΣΑΠΠ, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και τώρα.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Μάρτιος 2024 11:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep