«Κανείς δεν θέλει να πάει σπίτι»

Ο Φάνης Γκέκας δήλωσε ότι ο Τηλυκράτης είναι έτοιμος να επικρατήσει του Γιούχτα και να μπει στα πλέι άουτ.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας δοκιμάζεται την Κυριακή (10/03, 14.00 sl2.muvi.com) στις Αρχάνες απέναντι στον Γιούχτα και μόνο αν επικρατήσει θα μπει στα πλέι άουτ και θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο τεχνικός Φάνης Γκέκας σε δηλώσεις του στο «ilefkada.gr» επεσήμανε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για το τρίποντο, αφού κανείς δεν θέλει να πάει σπίτι του από τις 10 Μαρτίου.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πάμε μόνο για ένα αποτέλεσμα, τη νίκη. Ο Γιούχτας έχει και την ισοπαλία, αλλά νομίζω ότι σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζει ρόλο τι ζητάμε, τι θέλουμε. Το θέμα είναι τι θα πάρουμε. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δείξει και στα τελευταία παιχνίδια ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δικαιούμαστε κάτι παραπάνω και πιστεύω ότι στο παιχνίδι της Κυριακής θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε, ώστε η ομάδα να πάει τουλάχιστον στα πλέι άουτ».

Αν αισθάνονται αδικημένοι με τη βαθμολογική θέση και όσα έγιναν με το γήπεδο:

«Έχει κουράσει αυτό το θέμα. Είμαστε αδικημένοι σε πολλά θέματα. Δεν θέλω να το αναφέρω άλλο. Κοιτάω το παιχνίδι της Κυριακής που είναι ζωής και θανάτου. Νομίζω ότι θα βγούμε ζωντανοί, κερδισμένοι και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια και τι κουβεντιάζει με τους παίκτες:

«Αυτό θα μείνει μεταξύ μας. Είμαστε έτοιμοι. Όλοι έχουν καταλάβει την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού και νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να πάει σπίτι του από τις 10 Μαρτίου. Την Κυριακή θα πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και αυτό είναι μόνο η νίκη».

Last modified onΣάββατο, 09 Μάρτιος 2024 14:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep