Απαγόρευση για Πανθεσσαλικό

Η ΑΕΛ δήλωσε ότι δεν επιθυμεί τη διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους της για το ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου.

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών της ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό για το παιχνίδι της Δευτέρας (04/03, 15.00) με τη Νίκη Βόλου αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Στις 26 Φεβρουαρίου, άλλωστε, έγινε η σύσκεψη των μέτρων τάξης και ο εκπρόσωπος των γηπεδούχων, Απόστολος Κουφογεώργος αιτήθηκε την έκδοση 1.000 εισιτηρίων για τους οπαδούς της Νίκης Βόλου, ενώ δήλωσε ότι θα λειτουργήσει εκδοτήριο μόνο στη 2η Πεζογέφυρα την ημέρα του αγώνα για τη διάθεση εισιτηρίων αποκλειστικά στους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Παράλληλα γνωστοποίησε ότι δεν θα λειτουργήσει θύρα, κερκίδα και εκδοτήριο για φιλάθλους της φιλοξενούμενης.

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Γιώργος Τσόγκας ανέφερε ότι οι Βυσσινί δεν επιθυμούν τη διάθεση εισιτηρίων για τους φιλάθλους και δεν αιτήθηκε την έκδοση εισιτηρίων, ξεχωριστής κερκίδας και εκδοτηρίου. Επιπλέον, ζήτησε την απρόσκοπτη και ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση της αθλητικής αποστολής στην αθλητική εγκατάσταση, την ασφαλή παραμονή της αποστολής σε όλους τους χώρους του γηπέδου ως και την απόλυτη και ενισχυμένη προστασία των προβλεπομένων επισήμων της που θα προσέλθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα κατά τα προβλεπόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι το περσινό μεταξύ τους ματς είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων και ολοκληρώθηκε δύο μήνες μετά σε άλλο γήπεδο.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Μάρτιος 2024 13:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep