Απαλλαγή Αρίμπας

Ο Αλεχάνδρο Αρίμπας και η Καλαμάτα αθωώθηκαν από τον αθλητικό δικαστή για την υπόθεση Ντάουντα.

Την απαλλαγή του Αλεχάνδρο Αρίμπας αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ο αθλητικός δικαστής στη Super League 2. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είχε κληθεί σε απολογία έπειτα από καταγγελία του Ιωνικού για ρατσιστική επίθεση στον Αμπιόλα Ντάουντα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Φεβρουαρίου βρέθηκαν ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου η ΠΑΕ Καλαμάτα και ο Αρίμπας. Ο νομικός της μεσσηνιακής ομάδας, Παναγιώτης Μπιλίρης επεσήμανε ότι δεν υπήρχαν αποδείξεις για ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή του Ιωνικού και στάθηκε στο γεγονός ότι η καταγγελία έγινε αρκετές ημέρες αργότερα. Τα πάντα είχε αρνηθεί και ο Ισπανός στόπερ.

Η διοργανώτρια επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ με την ανακοίνωση των αποφάσεων, ενώ γνωστοποίησε ακόμα πρόστιμα σε Ηλιούπολη, ΑΕΛ, Διαγόρα Ρόδου και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στους Βαρθολομαίο Καμπουράκη, Σπύρο Παπακωνσταντίνου και Στάθη Προβατίδη της ομάδας της Ρόδου. Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΓΙΟΥΧΤΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (μη δήλωση προπονητή).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ τη χρηματική ποινή των 500€.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ τη χρηματική ποινή των 1000€.

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον ποδοσφαιριστή ARIBAS ALΕJANDRO και την ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι o ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ α) την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για ένα μήνα από την επόμενη δημοσίευσης της απόφασης και β) τη χρηματική ποινή των 2500€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ α) την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για ένα μήνα από την επόμενη δημοσίευσης της απόφασης και β) τη χρηματική ποινή των 1500€.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ κατά συγχώνευση των ανωτέρω ποινών, α)τη συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για ένα μήνα και δεκαπέντε (15) ημέρες από την επόμενη δημοσίευσης της απόφασης και β) τη συνολική χρηματική ποινή των 3.250€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ α) τη χρηματική ποινή των 500€ και β) τη χρηματική ποινή των 500€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ κατά συγχώνευση τη χρηματική ποινή των 750€.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι o ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ α) την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για ένα μήνα από την επόμενη δημοσίευσης της απόφασης και β) τη χρηματική ποινή των 1500€. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι o ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ α) την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για ένα μήνα από την επόμενη δημοσίευσης της απόφασης και β) τη χρηματική ποινή των 1500€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ τη χρηματική ποινή των 500€ για κάθε παράβαση από τις ανωτέρω. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ κατά συγχώνευση τη χρηματική ποινή των 750€».

Last modified onΤρίτη, 27 Φεβρουάριος 2024 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep