«Δεν ξέρουμε πού θα παίξουμε»

Ο Τηλυκράτης τέσσερις ημέρες μετά τον έλεγχο στο γήπεδό του δεν γνωρίζει πού θα παίξει κόντρα στην Athens Kallithea.

Έκπληξη θα προκαλούσε η Super League 2 εάν ανακοίνωνε μία έστω φορά πλήρες πρόγραμμα χωρίς εκκρεμότητες, αλλαγές γηπέδων, ημερομηνιών και ωρών διεξαγωγής. Η προσεχής αγωνιστική, φυσικά, δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Την Πέμπτη (22/02) έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι Αιγάλεω - Χανιά θα γίνει στην Ηλιούπολη, όμως συνεχίζει να αγνοείται η έδρα του Τηλυκράτης - Athens Kallithea.

Ο έλεγχος στο «Πλάτωνας Γρηγόρης» έγινε τη Δευτέρα (19/02), αλλά η ΠΑΕ ενημέρωσε πως ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση πού και πότε θα γίνει η αναμέτρηση. Όπως ανέφερε:

«Με αφορμή τις παρά πολλές οχλήσεις από τους φιλάθλους μας σας γνωρίζουμε οτι μέχρι τώρα καμία ενημέρωση δεν έχουμε για την τύχη του αγώνα Τηλυκράτης - Athens kalithea. Δεν έχουμε ενημερωθεί απο τη Super league 2 για την τύχη του (Πλάτωνας Γρηγόρης). Παρότι ο έλεγχος έγινε τη Δευτέρα και γενικότερα παρ' όλες τις προσπάθειές μας δεν γνωρίζουμε πού και πότε θα γίνει ο αγώνας».

Η ομάδα της Λευκάδας δημοσιοποίησε την έκθεση του γεωπόνου, Νίκου Ροντογιάννη με τις εργασίες που έγιναν το διάστημα 7-20/02 και πλέον αναμένεται η επιλογή της λίγκας για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το ματς.

atili

Last modified onΠέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2024 14:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep