Επέλεξε Μπουλάρι το Αιγάλεω

Ο 23χρονος επιθετικός ήταν χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι του 2023.

Το Αιγάλεω αρκετές ημέρες μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για τους άνεργους ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, Εμιλιάνο Μπουλάρι. Ήταν ελεύθερος από πέρυσι το καλοκαίρι. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν είχε 13 συμμετοχές με την Καλαμάτα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Εμιλιάνο Μπουλάρι. O Μπουλάρι είναι γεννημένος στις 6 Απριλίου 2001 στη Νάξο, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο 23χρονος φορ που έχει Αλβανικό και Ελληνικό διαβατήριο, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού (Κ17-Κ19) με τον οποίο το συμμετείχε στο UEFA Youth League και μόλις στα 16 του υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Μπουλάρι τον Φεβρουάριο του 2021 αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο, ενώ τελευταία ομάδα της καριέρας του ήταν η Καλαμάτα με την οποία αγωνίστηκε στη Super League 2. Ο νεαρός επιθετικός είναι διεθνής με την Εθνική ανδρών της Αλβανίας, έχει περάσει απ’ όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του και μάλιστα είναι ο νεότερος παίκτης που σκόραρε σε Euro U21 στο ντεμπούτο του σε ηλικία 17 ετών. Καλωσορίζουμε τον Εμιλιάνο στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στο πρωτάθλημα».

Last modified onΤετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2024 17:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep