Ο Τόρες στην Athens Kallithea

Ο 24χρονος Αργεντινός επιθετικός αποκτήθηκε δανεικός από τη Λανούς.

Σε συμφωνία με τη Λανούς για τον δανεισμό του Γκονζάλο Τόρες ήρθε η Athens Kallithea. Ο 24χρονος (24/12/1999) Αργεντινός επιθετικός είχε παραχωρηθεί δανεικός στις Σέντραλ Κόρδοβα (35 συμμετοχές, 2 γκολ), Ντεφενσόρες Μπελγκράνο (19 ματς), ενώ με την πρώτη ομάδα της Λανούς είχε καταγράψει 7 παρουσίες.

Η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει οψιόν αγοράς από πλευράς Κυανόλευκων. Η ανακοίνωση:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού Gonzalo Torres με τη μορφή δανεισμού από την Lanús της Primera División.

Γεννημένος στο Buenos Aires, ο ταλαντούχος 24χρονος έκανε το ντεμπούτο του για τη Lanús εναντίον της Boca Juniors τον Νοέμβριο 2020, και συνέχισε σημειώνοντας έξι συμμετοχές συνολικά ως βασικός για την ομάδα, προτού πάει δανεικός στην Defensores de Belgrano και στη Central Córdoba.

Ο Torres, αγωνιζόμενος κυρίως ως γουίνγκερ ή δεύτερος στράικερ, μέτρησε 37 συνολικά συμμετοχές (15 ως βασικός) με τρία τέρματα για τη Central Córdoba στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής τις τελευταίες δύο σεζόν.

Η AKFC έχει συμφωνήσει για τον δανεισμό του Torres έως τις 30 Ιουνίου 2024, με δυνατότητα για μόνιμη μεταγραφή. Καλωσήρθες, Gonzalo».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιανουάριος 2024 16:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep