Στόχος της Καλαμάτας ο Μπρανέσκου

Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας είναι άνεργος μετά την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι.

Τον κακό σχεδιασμό του καλοκαιριού έχει παραδεχτεί η διοίκηση της Καλαμάτας, γι' αυτό και θέλει να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ μεσούσης της σεζόν. Η μεσσηνιακή ομάδα έχει αποκτήσει ως τώρα τους Ελιβέλτο, Κοζορώνη από την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Κάτσε από τον Αιολικό και τον Τζανακάκη από τον Ιωνικό και θα ακολουθήσουν αρκετοί ακόμα.

Όσο για τον άσο; Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Ρουμανία, η Μαύρη Θύελλα έχει στο στόχαστρό της τον Λαουρέντσιου Μπρανέσκου. Πρόκειται για τον 29χρονο γκολκίπερ, ο οποίος πέρυσι στο δεύτερο μισό κατέγραψε μία παρουσία με τον Ατρόμητο και από το καλοκαίρι είναι άνεργος! Το ερώτημα, βέβαια, είναι - αν επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον - πώς οι Μεσσήνιοι έκαναν focus στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, που έχει παίξει ελάχιστα τα τελευταία χρόνια.

Προηγουμένως ο Μπρανέσκου ήταν στην Κλουζ (3 συμμετοχές, 5 γκολ παθητικό), ενώ τη σεζόν 2021-22 έπαιξε, επίσης σε ένα παιχνίδι με τη Φαρούλ. Ενδιαφέρον, όμως έχουν και οι προηγούμενες χρονιές του. Όπως αυτή της περιόδου 2020-21, οπότε σε 18 παρουσίες δέχτηκε 28 γκολ με την Ιάσι, ενώ το 2019-20 στη Σκωτία κατέγραψε 30 παρουσίες με την Κιλμάρνοκ και δέχτηκε 36 γκολ. Ο ύψους 1μ.94 γκολκίπερ άρχισε την καριέρα του από τη Ραμνίκου Βαλτσέα και σε ηλικία 17 ετών τον απέκτησε η Γιουβέντους. Ακολούθησαν δανεισμοί σε Ομόνοια και Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Αναλυτικά οι τελευταίες του χρονιές από το Transfermarkt:

astat23

astar22

astar21

astat20

Last modified onΔευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2023 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep