Με ανατροπή στους «16»

Ο Λεβαδειακός απέκλεισε (2-1) τη Λαμία και θα βρει στους «16» του θεσμού τη Νίκη Βόλου.

Σπουδαία πρόκριση και, μάλιστα, με ανατροπή για τον Λεβαδειακό. Οι Πράσινοι παρότι προέρχονταν από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, κατάφεραν να αποκλείσουν τη Λαμία από τη συνέχεια του Κυπέλλου και να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τους «16», εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλές αναμετρήσεις τη Νίκη Βόλου.

Η ομάδα της Φθιώτιδας προηγήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς στο 5' με κεφαλιά του Μάλτσι. Ωστόσο, ο Λεβαδειακός έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κουάδρα στο 58' ισοφάρισε με πλασέ και ο ίδιος 7 λεπτά αργότερα ανατράπηκε εντός περιοχής. Ο Πολέτο ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το 2-1.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 2-1
Σκόρερ: 5' κεφ. Μάλτσι - 58' σουτ Κουάδρα, 65' πέν. Πολέτο

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Τσάπρας, Νίκας (59′ Πολέτο), Κουιρουκίδης (46′ Ρομό), Σωτηράκος (46′ Βήχος), Λιάγκας, Κουάδρα (86′ Μπελμόντ), Συμελίδης (49′ Mεχία), Τσελεπίδης, Νικολιάς.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Αμαράλ, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Τζανδάρης (78′ Μαρτίνες), Νούνιες (60′ Σαντάνα), Τσιλιανίδης (78′ Στάνκο), Μούλα (60′ Τσιλούλης), Λόνγκο, Μάλτσι.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Νιδριώτης (Αθήνας)

Last modified onΤετάρτη, 22 Νοέμβριος 2023 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep