Μπέος: «Ανικάνοι και αποτυχημένοι»

Ο δήμαρχος Βόλου τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα παραχώρησης του Πανθεσσαλικού Σταδίου στη Νίκη Βόλου.

Ανίκανους και αποτυχημένους χαρακτήρισε τους παράγοντες της Νίκης Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου σε δήλωσή του τόνισε ότι η αποκλειστική ευθύνη για τη μη παραχώρηση του Πανθεσσαλικού βαραίνει τους ίδιους και ανέφερε:

«Σχετικά με το όργιο παραπληροφόρησης και της σπέκουλας γύρω από το θέμα της χρήσης του Πανθεσσαλικού Σταδίου, που αποτυχημένοι παράγοντες της Νίκης Βόλου έχουν εξαπολύσει για να καλύψουν την πολλαπλώς διαπιστωμένη από όλους ανικανότητά τους ξεκαθαρίζω ότι η ευθύνη αποκλειστικά και μόνο βαρύνει αυτούς.

Από πλευράς φορέα διαχείρισης του Πανθεσαλικού η σχετική σύμβαση τηρείται απαρέγκλιτα. Ωστόσο η πλήρης άγνοια που προφανώς χαρακτηρίζει τους συγκεκριμένους «παράγοντες», ενδεχομένως και η ενασχόλησή τους με αλλότριες επιδιώξεις που επέβαλαν την εργαλειοποίηση της ομάδας, τους οδήγησαν στην τραγική παράλειψη να μην ζητήσουν κλειδάριθμο κατά τη κλήρωση των αγώνων, ώστε να αποτραπεί η διεξαγωγή αγώνων στο ίδιο γήπεδο με την ΠΑΕ Βόλος την ίδια αγωνιστική και μάλιστα σε διάστημα 48 ωρών όπως ρητά ορίζεται. Όπως θα έπρεπε να γνωρίζουν στην περίπτωση αυτή προηγείται η ομάδα της ανώτερης κατηγορίας, δηλαδή η ΠΑΕ Βόλος.

Αν οι κύριοι αυτοί πραγματικά αγαπούν την ομάδα και δεν την χρησιμοποιούν για να εξυπηρετούν άλλους σκοπούς, είμαστε πρόθυμοι να τους παραδώσουμε μαθήματα διοίκησης. Και μάλιστα δωρεάν. Πάντως ας σταματήσουν επιτέλους αυτή την καραμέλα περί διώξεων κλπ. Εχει λιώσει προ πολλού».

Last modified onΠέμπτη, 26 Οκτώβριος 2023 13:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep