«Έτσι θα πάρουμε αποτέλεσμα»

Η αποστολή του Αιγάλεω εν όψει Τηλυκράτη. Παρελθόν πρέπει να θεωρούνται Δούμας, Τασιούλης.

Το Αιγάλεω αντιμετωπίζει τη Κυριακή (24/09, 16.00) τον Τηλυκράτη εκτός έδρας στην πρεμιέρα και εκτός πλάνων έμειναν οι Χριστοφιλόπουλος, Καλουτζής, Κολλάς. Παρελθόν πρέπει να θεωρούνται οι Τασιούλης, Δούμας που ανακοινώθηκαν το καλοκαίρι, αλλά δεν βρίσκονται στο ρόστερ.

Ο τεχνικός Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς δήλωσε:

«Εύχομαι πρώτα απ΄όλα να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες. Για τον αυριανό αγώνα τώρα. Πάμε στην Λευκάδα με στόχο να νικήσουμε. Στόχος του Αιγάλεω σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αν είμαστε πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο και κάνουμε αυτό που πρέπει, είμαι βέβαιος ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Σιγά σιγά μπαίνουμε σε έναν ρυθμό, αν και χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο αφού αυτή την χρονική στιγμή δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι στο 100%. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να πάμε στη Λευκάδα και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Αν η ομάδα έχει αυτοσυγκέντρωση, βγάλει πάθος και αγωνιστικό «τσαμπουκά», είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Η αποστολή: Κατσιμήτρος, Τσιμόπουλος, Τάμπας, Πολίτης, Χατζηδίμπας, Ζιούλης, Θεολόγου, Ευαγγέλου, Παυλάκης, Μπάλλας, Μπάμπης, Ναζίμ, Κωνσταντακόπουλος, Μαραθωνίτης, Νταβιώτης, Βάρκας, Ζυγκερίδης, Σταμένκοβιτς, Δημητριάδης, Μπρέμπος.

Last modified onΣάββατο, 23 Σεπτέμβριος 2023 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep