ΠΑΕ ο Γιούχτας, ζήτησε Παγκρήτιο

Ο Γιούχτας σύστησε ΠΑΕ και εντάχθηκε στο ΓΕΜΗ.

Έτοιμος για την πρώτη του συμμετοχή στη Super League 2 είναι ο Γιούχτας καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε ΠΑΕ.

Η ομάδα των Αρχανών απέκτησε ΑΦΜ και εντάχθηκε στο ΓΕΜΗ, ενώ οι διοικούντες έχουν ξεκινήσει ήδη την διαδικασία για την έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών, αλλά και την ασφάλιση τους στο ΙΚΑ.

giouxtas gemh

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της νέας ΠΑΕ αναλαμβάνει ο Στράτος Κοτζαμάνης, αντιπρόεδρος θα είναι ο Νίκος Σταθόγλου, γραμματέας ο Γιώργος Ντουράκης και μέλη ο Γιάννης Χοχλιδάκης, και ο Νίκος Ιερωνυμάκης.

Πλέον οι άνθρωποι του Γιούχτα στρέφουν την προσοχή τους σε άλλα κρίσιμα ζητήματα για να μπορούν να αγωνιστούν στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, όπως το γηπεδικό. Συγκεκριμένα, περιμένουν την έγκριση της μελέτης που έχει γίνει προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο Μαρακομιχελάκειο γήπεδο, για να πληροί τις προδιαγραφές για την Super League 2.

Ως προσωρινή λύση, ο Γιούχτας έχει καταθέσει αίτημα στο Παγκρήτιο Στάδιο, για να το χρησιμοποιεί τόσο για τους επίσημους αγώνες όσο και για τις προπονήσεις, και περιμένει την απάντηση της διοίκησης του Σταδίου.

Last modified onΤετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2023 21:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep