Στην Κοζάνη ο Ίτσιος

Η Κοζάνη ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Ίτσιου.

Μια ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε η Κοζάνη ενόψει της συμμετοχής της στη Super League 2. Στα «λιοντάρια» θα αγωνίζεται ο Κώστας Ίτσιος, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στον ΟΦ Ιεράπετρας. Ο 25χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Πιερικό.

Στις πρώτες του δηλώσεις, o Ίτσιος ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνη. Ο κόουτς κ. Διγκόζης έχει δημιουργήσει μια ομάδα με νέα παιδιά, με πολλή ενέργεια και ταλέντο. Ευχαριστώ πολύ τον ίδιο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη, εγώ από μεριάς μου θα προσπαθήσω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους και να τους δικαιώσω για την επιλογή τους, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της για την φετινή χρονιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Ίτσιο, που έρχεται να ενισχύσει τη ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μίνι βιογραφικό: Γεννημένος στην Κατερίνη στις 26/2/1998 (25) με ύψος 1.79 αγωνίζεται με επιτυχία στον χώρο του κέντρου. Η δύναμη, η αποφασιστικότητα και το πάθος είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου μας ποδοσφαιριστή.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ακολούθησε ο Πιερικός 39 επίσημες συμμετοχές με τον Πιερικό, ενώ τελευταίος ποδοσφαιρικός του σταθμός πριν έρθει στην ομάδα μας, ο ΟΦ. Ιεράπετρας 23 επίσημες συμμετοχές όπου αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία. Όμως για την καριέρα του «μιλούν» τα νούμερα του, 62 συμμετοχές, 2 γκολ, 11 ασιστ, 4.213 λεπτά συμμετοχής επαγγελματικά πρωταθλήματα Super League 2 (45 συμμετοχές), Football League (14 συμμετοχές) και κύπελλο Ελλάδος (3 συμμετοχές).

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Ίτσιο στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep