Ψώνια και από Προοδευτική

Στον Αιολικό ο 26χρονος αμυντικός, Γκουρζίντερ Σινγκ.

Μεταγραφών συνέχεια για τον Αιολικό με την απόκτηση του πρώην αμυντικού της Προοδευτικής, Γκουρζίντερ Σινγκ. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Gurjinder Singh (Γκουρζίντερ Σινγκ). Ο 26χρονος (12/4/1997) αριστερός μπακ είναι γεννημένος στην Ελλάδα, από Ινδούς γονείς, διαθέτοντας ελληνική υπηκοότητα.

Στην πατρίδα μας ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και εν συνεχεία, μετακόμισε στην Ιταλία, εντασσόμενος στα τμήματα υποδομών της Έμπολι. Ένα χρόνο μετά επέστρεψε στη χώρα μας για λογαριασμό του Πλατανιά, αγωνιζόμενος σε 12 ματς στη Super League (2017-19). Ακολούθως, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΕΚ ΣΥΝ.ΚΑ., όπου και έμεινε συνολικά για 2,5 σεζον στη Γ’ Εθνική.

Από την περίοδο 2020-21 αγωνίζεται στη Super League 2, αρχικά στον Ιωνικό (10 ματς) και μετέπειτα στον Διαγόρα Ρόδου, όπου μέτρησε 33 συμμετοχές και 4 γκολ. Κατά την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Προοδευτικής σε 22 αγώνες. Ευχές για μια υγιή σεζόν και κάθε επιτυχία. Γκουρζίντερ, καλώς όρισες στον Αιολικό μας!».

Last modified onΤρίτη, 29 Αύγουστος 2023 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep