Πρώτες ανανεώσεις η Κοζάνη

Ανακοινώθηκε ότι συνεχίζουν οι Κανούλας, Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Αποστολιδης, Ψάλτης, Κούφας, Βοριαζίδης.

Τις πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ επισημοποίησε η Κοζάνη το Σάββατο (19/08). Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσουν οι Σάκης Κανούλας, Τάσος Καραγκιόζης, Ξενοφών Πάνος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Γιώργος Αποστολίδης, Χάρης Ψάλτης, Αδάμ Κούφας και Κωνσταντίνος Βοριαζίδης. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάκη Κανούλα, πρώτο σκόρερ της ομάδας μας την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Γ' Εθνική, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας! Σάκη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!.

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τερματοφύλακα Τάσο Καραγκιόζη, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας! Τάσο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ξενοφών Πάνο, πρώτο παίκτης της ομάδας μας σε ασιστ και ένας εκ των αρχηγών την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Γ' Εθνική, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας! Ξενοφών, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας! Γιάννη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Καραγιάννη, ο οποίος θα συνεχίσει για τρίτη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας! Αλέξανδρε, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας! Γιώργο, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χάρη Ψάλτη, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας! Χάρη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Βοριαζίδη, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας! Κωνσταντίνε, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αδάμ Κούφα, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας! Αδάμ, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!».

Last modified onΣάββατο, 19 Αύγουστος 2023 23:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep