«Θα δηλώσει συμμετοχή ο Απόλλων»

Το ρεπορτάζ του FL News από την απολογία των Κυανόλευκων. Η κατάθεση εγγυητικής και η αίτηση ανάκλησης της απόφασης της ΕΕΑ.

Ως ένα από τα ερωτήματα για το προσεχές πρωτάθλημα της Super League 2 εμφανίζεται ο Απόλλων Σμύρνης. Ωστόσο, με βάση όσα αναφέρθηκαν την Παρασκευή (28/07) στην απολογία στον αθλητικό δικαστή, η Ελαφρά Ταξιαρχία θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στην εκδίκαση και παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Η μη έκδοση νέας εγγυητικής είχε ως αποτέλεσμα να μην πάρουν οι Κυανόλευκοι πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και να κληθούν άμεσα σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο. Την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος αρχικά ζήτησε αναβολή, γιατί όπως αποκάλυψε:

«Κατατέθηκε στην ΕΕΑ αίτηση ανάκλησης της απόφασης και με έχουν ενημερώσει προφορικά ότι θα συζητηθεί στις 3 Αυγούστου. Έχουμε ήδη προσκομίσει εγγυητική στην ΕΕΑ. Δεν κληθήκαμε να αναπτύξουμε τις απόψεις μας. Υπάρχει μόνο το εκπρόθεσμο, όμως έχουμε ισχυρούς λόγους ανωτέρας βίας και θεωρώ ότι θα απαλλαγούμε».

Τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της Ελαφράς Ταξιαρχίας δείχνουν ότι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης έχει αποφασίσει να δηλώσει τη συμμετοχή του Απόλλωνα στο νέο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της έδρας, μάλιστα, ενώ διέκοψε για να βρει ημερομηνία εκδίκασης, όταν επέστρεψε έκανε σχετική ερώτηση. «Σχετικά με τη δήλωση συμμετοχής. Θα δηλώσετε την Τετάρτη;». Και πήρε την απάντηση από τον Γκαγκάτση: «Ναι. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα το πρωί, θα δηλώσουμε».

Ο αθλητικός δικαστής προηγουμένως είχε ρωτήσει και αν συνηθίζεται η αίτηση ανάκλησης, με τον Γκαγκάτση να τονίζει πως και πέρυσι ο ΠΟΤ Ηρακλής μπήκε στο πρωτάθλημα με τον συγκεκριμένο τρόπο. Εκτίμησε, μάλιστα, ότι ως τη Δευτέρα (07/08) θα έχει εκδοθεί απόφαση από την ΕΕΑ. Για τον λόγο αυτό η έδρα απέρριψε τελικά το αίτημα αναβολής και έδωσε 10ήμερη προθεσμία στην ΠΑΕ να προσκομίσει την απόφαση επί της αίτησης ανάκλησης, έτσι ώστε ακολούθως να αποφανθεί και το πρωτοβάθμιο όργανο.

Last modified onΣάββατο, 29 Ιούλιος 2023 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep