Μία ενεργοποίηση, μία επιβολή

Αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου σε βάρος των Απόλλωνα Πόντου, Διαγόρα Ρόδου.

Ενεργοποίηση ποινών σε βάρος του Απόλλωνα Πόντου (οφειλές στον Τσιμίκα) και επιβολή ποινών στον Διαγόρα Ρόδου (οφειλές στον Γιώργου) ανακοίνωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο λίγες ημέρες μετά την ερήμην συζήτηση των υποθέσεων. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Γιώργου κατά της ΠΑΕ Διαγόρας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Διαγόρας μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 9.500 ευρώ, νομιμοτόκως και μέχρις πλήρους εξοφλήσεως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού 300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Στέργιου Τσιμίκα κατά της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 159/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, ποινή της αφαιρέσεως 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας».

Last modified onΤετάρτη, 12 Ιούλιος 2023 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep