Αναβολή... αδιαθεσίας

Πώς ο ΠΟΤ Ηρακλής εξασφάλισε αναβολή στο Διαιτητικό Δικαστήριο και στην αίτηση ανάκλησης - επανεξέτασης - επανασυζήτησης κατά του Μπόγκνταν Μάρα.

Μία ημέρα μετά την προσωρινή διαταγή που εξασφάλισε ο ΠΟΤ Ηρακλής από το Εφετείο, είχε προσδιοριστεί να συζητηθεί η αίτηση ανάκλησης – επανεξέτασης – επανασυζήτησης κατά του Μπόγκνταν Μάρα στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, μία ώρα πριν την προγραμματισμένη συζήτηση της υπόθεσης το «παρών» στην ΕΠΟ έδωσε ο νομικός της ΠΑΕ, Βαγγέλης Χατζηιωάννου. Αντίθετα, απόντες ήταν ο έτερος νομικός, Απόστολος Μπίρδας, ο μεγαλομέτοχος Στράτος Ευγενίου, αλλά και ο Αλέξης Κούγιας για τον οποίο λεγόταν ότι θα έκανε και αυτός παράσταση.

Λίγη ώρα πριν την εκδίκαση έφτασε στην ΕΠΟ ο Βασίλης Γκαγκάτσης και ενημέρωσε τον δικηγόρο του Μάρα, Γιώργο Παναγόπουλο ότι ο Χατζηιωάννου ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μετέβη στο Ιατρικό Κέντρο. Για τον λόγο αυτό ζήτησε αναβολή και με τη συναίνεση του τελευταίου πέτυχε τη μετάθεση συζήτησης για τις 18 Ιουλίου.

Last modified onΤετάρτη, 05 Ιούλιος 2023 22:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep