Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Πότε θα γίνει η δίκη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο φροντιστής της Βέροιας, Σάκης Βούλγαρης.

Στη σύλληψη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη προχώρησε η Αστυνομία μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια και αφού ο φροντιστής των φιλοξενούμενων, Σάκης Βούλγαρης είχε καταθέσει μήνυση για ξυλοδαρμό σε βάρος του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «kerkidasport.gr», ο Καλαϊτζίδης κρατήθηκε στο Α.Τ. Πολυκάστρου και το μεσημέρι της Τρίτης (30/05) παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή.

Ο Καλαϊτζίδης έλαβε διήμερη προθεσμία για να απολογηθεί και θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο την Πέμπτη (01/06) για τη φερόμενη επίθεση στον φροντιστή πριν τη σέντρα του αγώνα. Ο δικηγόρος Γιώργος Μπιλέκας, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση ως εκπρόσωπος του Βούλγαρη δήλωσε στο «mynews.gr»:

«Δηλώσαμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την ηθική βλάβη, που έχουμε υποστεί, για την εις βάρος χειροδικίας μας. Το δικαστήριο χορήγησε δύο ημέρες προθεσμία με περιοριστικούς όρους, απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και προσδιόρισε τη δικάσιμο για την 1η Ιουνίου ενώπιον του Πρωτοδικείου Κιλκίς».

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση μετά την καταγγελία της ΠΑΕ Βέροια.

Last modified onΤρίτη, 30 Μάιος 2023 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep