«Διαφορετική αντιμετώπιση οι 13»

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της έφεσης της Επισκοπής για την ήττα (3-0) στα χαρτιά από τον ΠΑΟ Ρουφ.

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται τέσσερις μήνες από τη μη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟ Ρουφ - Επισκοπή (4/1). Κι όμως, η ομάδα του Ρεθύμνου περιμένει ότι θα δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό και θα επανοριστεί το ματς. Την Τρίτη (25/04), εξάλλου, συζητήθηκε η έφεσή της παρότι πιθανότητες παραμονής δεν υπάρχουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η δικηγόρος της Επισκοπής, Δόξα Τσαγκαράκη αφού επανέλαβε το ιστορικό της υπόθεσης, τη συνέδεσε με τις πρόσφατες οφειλές 13 ΠΑΕ που έβαλαν σε κίνδυνο 180 δελτία. Μεταξύ άλλων είπε:

«Την προηγούμενη εβδομάδα 13 ομάδες αντιμετώπισαν ίδιο πρόβλημα, γιατί δεν πληρώθηκε η εκχώρηση από την ΕΡΤ. Είχαν όλες ενημερωθεί από το λογιστήριο της ΕΠΟ. Εμάς δεν μας ενημέρωσαν, ούτε την εταιρεία συμφερόντων του προέδρου, Μιχάλη Νικολιδάκη που είχε κάνει την εκχώρηση. Η ανάκληση δελτίων αποφασίστηκε 15 λεπτά πριν τη σέντρα του αγώνα. Ήταν αδύνατο να βρεθεί λύση, ειδικά όταν οι ομάδες δεν έχουν έσοδα. Εξάλλου, η όποια ζημία της ΕΠΟ αποκαταστάθηκε και τα δελτία επανεκδόθηκαν. Υπήρξε λόγος ανωτέρα βίας και σύμφωνα με τη θέση μας δεν υπάρχει υπαιτιότητα της Επισκοπής. Ζητάμε τον επανορισμό του αγώνα, που είναι για εμάς ζωής ή θανάτου».

Ο δικηγόρος του ΠΑΟ Ρουφ, Αργύρης Λίβας ανέφερε:

«Αν ήμουν πρόεδρος, τέτοια υπόθεση στην κυρία Τσαγκαράκη θα την ανέθετα. Είναι εξαιρετική νομικός και ανεξάρτητα της φιλικής σχέσης που έχουμε. Η απόφαση του Διαιτητικού, όμως είναι δεσμευτική. Δεν υπάρχει ανωτέρα βία. Η μη διεξαγωγή του αγώνα είναι αποκλειστική υπαιτιότητα της Επισκοπής. Με την ανοχή μας η ΕΠΟ έδωσε απεριόριστο χρόνο να διευθετηθεί η οφειλή. Γνώριζε η Επισκοπή ότι δεν είχε εκτελεστεί η σύμβαση.

Ο ΠΑΟ Ρουφ έχει πληρώσει τα έξοδα του αγώνα και αν γίνει δεκτή η έφεση θα πρέπει να πληρώσει πάλι. Χαρακτηριστικό ότι δεν έγινε ούτε το επόμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα. Αν πλήρωσε στη συνέχεια, δεν έχει σημασία. Εκτός των άλλων και οι δύο ομάδες έχουν υποβιβαστεί. Η διαφορά θα μεγαλώσει, δεν θα μικρύνει».

Η Τσαγκαράκη συμπλήρωσε:

«Μας κοινοποίησαν την κλήση σε μη εργάσιμη ημέρα. Πρέπει να υπάρχει ισονομία και ίση μεταχείριση. Στην περίπτωση των 13 ΠΑΕ έγινε το ορθό και το λογιστήριο της ΕΠΟ ενημέρωσε, ενώ δόθηκε και αναβολή στην Ε.Ι.Π.».

Last modified onΠέμπτη, 27 Απρίλιος 2023 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep