Σούλης: «Χαζοί δεν είμαστε...»

Νέα παράπονα του προπονητή της Παναχαϊκής για το πρόγραμμα της Super League 2.

Έντονα παράπονα από τον Σούλη Παπαδόπουλο για το πρόγραμμα της Super League 2. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής άφησε υπόνοιες ότι η διοργανώρια επιδιώκει την ταλαιπωρία των Αχαιών και, όπως αποκάλυψε, τους έχει βάλει να αγωνιστούν την Τρίτη του Πάσχα και εκ νέου την Παρασκευή (21/04). Μεταξύ άλλων είπε μετά την ήττα (1-0) από τον Απόλλωνα:

«Μετά από δύο μήνες αποχή μας βάζουν να παίξουμε τρία ματς σε πέντε ημέρες. Το πρόγραμμα δεν έχει βγει, αλλά έχουμε μάθει πως θα παίξουμε την Τρίτη του Πάσχα και ξανά την Παρασκευή με το Αιγάλεω. Χαζοί δεν είμαστε, ξέρουμε τι γίνεται. Είναι άδικο για την Παναχαϊκή, τον κόσμο και την ιστορία της.

Μας έβαλαν να παίξουμε τρία παιχνίδια την περασμένη εβδομάδα με ταξίδι στην Κρήτη και μετά Τετάρτη με την Καλαμάτα. Δεν κάνουν καλό προγραμματισμό. Εγώ τι άδεια να δώσω στους παίκτες μου; Θα πρέπει να κάνουμε προπόνηση Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα. Τι θα γινόταν αν είχαμε 17-18 βαθμούς; Έχουμε και τη θηλιά των προσφυγών που μας πνίγει και ελπίζω να τη βγάλουμε».

Last modified onΣάββατο, 08 Απρίλιος 2023 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep