«Καμπάνα» για Ολυμπιακό Β

Ήττα στα χαρτιά από την Athens Kallithea, -5β. από τη φετινή βαθμολογία, -5β. από την προσεχή και πρόστιμο 70.000 ευρώ.

Η Athens Kallithea αναρριχήθηκε στο -2 από την Κηφισιά παρότι το πρωτάθλημα βρίσκεται σε αναστολή. Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τον Ολυμπιακό Β για την αποχώρησή του στο ημίχρονο του αγώνα της 7ης στροφής (19 Δεκεμβρίου) ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία. Η «καμπάνα» βαριά.

Οι Ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 70.000 ευρώ, ήττα στα χαρτιά, αφαίρεση 5 βαθμών από τη φετινή βαθμολογία και 5 ακόμα από αυτή της σεζόν 2023-24. Του χρόνου προβλέπεται υποβιβασμό των Β ΠΑΕ στη Γ' Εθνική.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της υπαίτιας αποχώρησης από το γήπεδο χωρίς ο διαιτητής να έχει διακόψει τον αγώνα και να έχει δώσει σχετική εντολή μετά την έναρξή του, με συνέπεια να μην τελεστεί ο αγώνας με υπαιτιότητά της.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τις ποινές: α) την απώλεια του αγώνα με την ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC με τέρματα 0-3, β) την αφαίρεση πέντε βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και πέντε βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και γ) την χρηματική ποινή των 70.000€».

Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2023 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep