Κόκας κατά δύο ΠΑΕ

Ο Δήμος Κόκας διεκδικεί οφειλόμενα τόσο από τη νέα ΠΑΕ Παναχαϊκή, όσο και από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891.

Το σύνολο των οφειλών από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και το 50% από τη νέα ΠΑΕ διεκδικεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο Δήμος Κόκας. Αυτό έγινε γνωστό στην εκδίκαση της προσφυγής του τη Δευτέρα (20/02) στην ΠΕΕΟΔ.

Οι πρώην συμπαίκτες του Κόκα, οι Μπρους και Παπαδόπουλος είχαν στραφεί κατά της προηγούμενης ΠΑΕ που υποβιβάστηκε το 2021 και πέτυχαν πρόσφατα τη δικαίωσή τους από το Διαιτητικό Δικαστήριο το οποίο έκρινε ότι η νέα αποτελεί αθλητική διάδοχο. Ο πρώτος, πάντως, στράφηκε και κατά των δύο με «όπλο» τις αποφάσεις του Διατητικού.

Ο δικηγόρος της νέας ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αργύρης Λίβας ζήτησε αναβολή, γιατί η διοίκηση δεν έχει συλλέξει τα οικονομικά στοιχεία και δεν γνωρίζει το ύψος της οφειλής. Το αίτημα απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία και ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Αντώνης Βογιατζάκης είπε:

«Υπάρχει ζήτημα αθλητικής διαδοχής των δύο ΠΑΕ. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να στραφεί και κατά των δύο για να διεκδικήσει το σύνολο της οφειλής από την παλιά ΠΑΕ και το 50% από τη νέα. Με αποφάσεις του Διαιτητικού έχει κριθεί ότι η νέα ΠΑΕ είναι διάδοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891».

Last modified onΤρίτη, 21 Φεβρουάριος 2023 12:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep