ΑΣΑ: «Αδυναμία διακανονισμών»

Κέρδισε χρόνο η Αναγέννηση Καρδίτσας με τις αναβολές στις υποθέσεις των Μπραμπίγια, Γκουγκούδη, Καρρίκι.

Η αναστολή του πρωταθλήματος συνεχίζεται στη Super League 2, αλλά τα χρέη «τρέχουν». Η Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο, πέτυχε την Τρίτη (14/02) αναβολή στο Διαιτητικό Δικαστήριο και κέρδισε χρόνο παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν από τους νομικούς εκπροσώπους των Λούκας Μπραμπίγια, Σπύρου Γκουγκούδη (αιτήσεις επιβολής ποινών), Κονσταντίν Καρρίκι (ενεργοποίηση ποινών)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Νίκος Μπακλαβάς αιτήθηκε αναβολής συζήτησης και είπε:

«Το πρωτάθλημα είναι σε αναστολή και δεν έχουμε έσοδα. Υπάρχει οικονομική αδυναμία για την αποπληρωμή ή έστω τον διακανονισμό. Θέλουμε λίγο χρόνο μήπως λήξει η αναστολή, έρθουν έσοδα και μπορέσουμε να ρυθμίσουμε τις οφειλές μας. Δεν έχουμε πάρει ευρώ από το Στοίχημα. Η οικονομική ασφυξία είναι τεράστια μετά την αναστολή».

Η πρόεδρος του Διαιτητικού απάντησε: «Δεν ξέρουμε αν θα έχετε έσοδα ακόμα και αν αρθεί η αναστολή. Μόνο αυτό το χρέος έχετε; Πώς θα ξεπληρώσετε;», όμως δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να χορηγήσει αναβολή για τις 7 Μαρτίου στην υπόθεση Μπραμπίγια.

Ίδια εξέλιξη και στην αίτηση επιβολής ποινών του Γκουγκούδη. Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Καλούδης δεν συναίνεσε και ανέφερε: «Η απόφαση είναι από τον Νοέμβριο. Η ΠΑΕ είχε δύο και πλέον μήνες να συμμορφωθεί και δεν το έκανε. Είναι επιλογή των ομάδων η αναστολή. Οι υποχρεώσεις των ΠΑΕ δεν αναστέλλονται. Πρέπει να πιεστεί η ομάδα. Τα συμβόλαια δεν υπογράφονται υπό την αίρεση διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Αν αναβληθεί η συζήτηση θα σωρευτεί όγκος απαιτήσεων».

Για τις 7 Μαρτίου αναβλήθηκε και η συζήτηση της αίτησης ενεργοποίησης ποινών του Καρρίκι παρότι ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Αντώνης Βογιατζάκης επεσήμανε: «Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο. Τα χρέη είναι από το καλοκαίρι του 2022. Δεν προβλέπεται αναβολή».

Last modified onΠέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2023 13:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep