«Όχι» του Διαιτητικού σε Επισκοπή!

Παραμένει ως έχει η ανάκληση των δελτίων της Επισκοπής. Απορρίφθηκε η έφεσή της κατά της απόφασης της Ε.Ι.Π.

Απορρίφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η έφεση της Επισκοπής κατά της απόφασης της Ε.Ι.Π. με την οποία ανακλήθηκαν τα δελτία 25 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ.

Η εκδίκαση έγινε την Πέμπτη (12/01) και την Παρασκευή (13/01) το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση της ομάδας του Ρεθύμνου, η οποία ζητούσε την ανάκληση της απόφασης. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το μέλλον της Επισκοπής κρέμεται από μία κλωστή. Η ΠΑΕ θα πρέπει να «τρέξει» μία σειρά από διαδικασίες για να εκδώσει έστω τον ελάχιστο αριθμό δελτίων και να παίξει την Τρίτη (17/01) απέναντι στην Προοδευτική...

Τι σημαίνει αυτό με τα έως τώρα δεδομένα; Ότι η Επισκοπή αναμένεται να χάσει στα χαρτιά (3-0 ά.α.) τα παιχνίδια με ΠΑΟ Ρουφ και Athens Kallithea. Εάν, μάλιστα, δεν καταφέρει να αγωνιστεί ούτε απέναντι στην Προοδευτική, τότε θα κινδυνεύει με αποβολή λόγω τρίτης ματαίωσης αγώνα.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ. Η απόφαση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την από 9.1.2023 έφεση της ΠΑΕ Επισκοπή κατά του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία» και κατά της 228/2023 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών (Ε.Ι.Π.) της ΕΠΟ».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιανουάριος 2023 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep