Τυπική διαδικασία στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ νίκησε ξανά 2-0 την Καλαμάτα και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Καλαμάτα είχε δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της Τούμπας το βράδυ της Τρίτης (10/01). Ο ΠΑΟΚ, όπως στο πρώτο ματς, έτσι και τώρα επικράτησε 2-0 και πήρε σε ρυθμό ρελαντί την πρόκριση στους «8» του θεσμού, εκεί όπου θα συναντηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Βόλος - Παναθηναϊκός.

Η Μαύρη Θύελλα είχε το μυαλό της στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Athens Kallithea που ακολουθεί τη Δευτέρα (16/01) και κράτησε το μηδέν ως το 11'. Τότε, ο Νάρεϊ έστρωσε για τον Μπράντον Τόμας και αυτό με πλασέ έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα πανηγύρισε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα από κάθετη του Μπίσεσβαρ.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν χαμηλός και η μεσσηνιακή ομάδα έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 82' ο Μόζερ πέρασε τον Σελιμάι και αστόχησε με σουτ και ένα λεπτό αργότερα ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε τη μπάλα σε σουτ του Τάτου.

ΠΑΟΚ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-0 (4-0)
Σκόρερ: 11', 13' σουτ Τόμας

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (63' Λύρατζης, 72' λ.τρ. Σελιμάι), Βιεϊρίνια, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ντάντας, Σβαμπ, Νάρεϊ (63' Αν. Ζίβκοβιτς), Μπίσεσβαρ (72' Τζίμας), Φ. Σοάρες (32' λ.τρ. Ρικάρντο), Τόμας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Μέντες, Ασίγκμπα, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Μαβινγκά, Παπατόλιος, Μόζερ (84' Τριανταφυλλάκης), Μπενίτεζ (70' Κωνσταντινόπουλος), Καραγκούνης, Αρναρέλλης (75' Τάτος), Μαρκόφσκι (70' Βασιλόγιαννης).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας), Στάικος (Λάρισας)

Last modified onΤρίτη, 10 Ιανουάριος 2023 22:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep