Πλήρωσε 60.000 ευρώ η Επισκοπή

Κατατέθηκε έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Ε.Ι.Π. για την ανάκληση 25 δελτίων.

Την ανατροπή της απόφασης της Ε.Ι.Π. με την οποία ανακλήθηκαν 25 δελτία προσπαθεί να πετύχει η Επισκοπή. Η ομάδα του Ρεθύμνου δεν έπαιξε απέναντι σε ΠΑΟ Ρουφ και Athens Kallithea. Γνώριζε η διοίκησή της ότι για να έχει ελπίδες η έφεση έπρεπε να πληρωθεί η οφειλή προς την ΕΠΟ ύψους 60 χιλιάδων ευρώ. Αυτό, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, έγινε.

Οι Κρητικοί τακτοποίησαν το χρέος και τη Δευτέρα (09/01) κατατέθηκε έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή. Το Διαιτητικό συνεδριάζει την Τρίτη (10/01), αλλά ως το απόγευμα δεν είχε προσδιοριστεί η συζήτηση της υπόθεσης. Η ομάδα του Ρεθύμνου θα προσπαθήσει να πετύχει την ανάκληση της απόφασης και, φυσικά, τον επανορισμό των αγώνων που δεν διεξήχθησαν. Εάν δεν τα καταφέρει, τότε θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να επανεκδοθούν κάποια εξ αυτών και να παραταχθεί στο παιχνίδι της Κυριακής (15/01) με την Προοδευτική.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής έκανε πράξη αυτό που υποσχέθηκε στους φιλάθλους της αλλά και που αισθανόταν ως ηθική υποχρέωσή της απέναντι στην ιστορία της και στους ανθρώπους της. Σήμερα Δευτέρα (9/1) ακολουθώντας όλες τις νομικές διαδικασίες, τόσο προς την ΕΠΟ όσο και προς στο Διαιτητικό Δικαστήριο, άσκησε έφεση δια μέσω της νομικού μας εκπροσώπου κας Δόξας Τσαγκαράκη, για την προ εξαημέρου (Τετάρτη 4/1) απόφαση της Ε.Ι.Π. (ΕΠΟ) να προβεί σε ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστών μας.

Στην προπόνηση ο πρόεδρος

Παράλληλα σήμερα το μεσημέρι (Δευτέρα 9/1), το “παρών” στην προπόνηση της ομάδας μας έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μιχάλης Νικολιδάκης ο οποίος ενημέρωσε το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το πως έχει η κατάσταση. Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος αναμένοντας την απόφαση -ίσως και αύριο (Τετάρτη 10/1) ενώ τόνισε πως εφόσον πάνε όλα καλά, θα γίνουν και οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις».

Last modified onΔευτέρα, 09 Ιανουάριος 2023 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep