Απόλλων από το... κάτω ράφι

Ο Απόλλων Σμύρνης αναμένεται ν' ανακοινώσει τρεις ξένους εκ των οποίων οι δύο δεν δείχνουν ότι μπορούν να του δώσουν ώθηση.

Στη 2η θέση και στο -5 από την Κηφισιά βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης. Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς οι επιλογές των ξένων να είναι τέτοιες, ώστε να του δώσουν την απαιτούμενη ώθηση για να διεκδικήσει την πρωτιά. Αντί αυτού η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει φέρει στη χώρα μας έναν Βραζιλιάνο 21 ετών από τη γ' κατηγορία της πατρίδας του, έναν συνομήλικό του Βέλγο που δεν έχει παίξει καθόλου στην Κλουζ και έναν 27χρονο Αργεντινό από τη Μπάνφιλντ.

Ο Μαξιμιλιάνο Κουάντρα είναι 27 ετών (06/06/95) και την περσινή σεζόν είχε 24 συμμετοχές και 1 γκολ με τη Μπάνφιλντ. Αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει παίξει σε Ρασίνγκ, Ατλέτικο Ουνιόν, Σαν Λουίς ντε Κιγιότα, Ντεπόρτες Κομπρελόα και Χιμνάσια ι Εσγκρίμα.

Ο Λούκας Μαζέτι είναι 21 ετών (02/02/2001), δεξί μπακ και ως τον Αύγουστο είχε 11 συμμετοχές στη Serie C της Βραζιλίας με τη Γκρέμιο Εσπορτίβο. Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Βίλα Νόβα, ΣΚ Ιντερνασιονάλ. Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2024.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στον Τζαφέτ Μουάνζα, είναι Βέλγος 21 ετών (25/07/2001) και αγωνίζεται στο κέντρο άμυνας. Ήταν στη δεύτερη ομάδα της ρουμανικής Κλουζ και δεν έχει καταγράψει καμία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα.

Last modified onΣάββατο, 07 Ιανουάριος 2023 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep