Κατατέθηκε η ένσταση

Τι αναφέρει ο διαιτητής Ρεντίφης στις παρατηρήσεις του Φ.Α. Επισκοπή - Απόλλων Σμύρνης για τον Δημήτρη Πατάπη.

Τη δικαστική οδό πήρε από την Τετάρτη (14/12) η υπόθεση του αγώνα Επισκοπή - Απόλλων Σμύρνης. Η γηπεδούχος κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, γιατί ο ποδοσφαιριστής της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Δημήτρης Πατάπης δεν είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα και πλέον απομένει η κλήση των δύο ομάδων από τον αθλητικό δικαστή.

Ενδιαφέρον, πάντως, έχει τι έγραψε ο διαιτητής Ρεντίφη στις παρατηρήσεις του Φ.Α. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ο ρέφερι αναφέρει ότι: «Στο 85' του αγώνα αντικαταστάθηκε ο τακτικός ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας, Μωραΐτης Παναγιώτης με αριθμό φανέλας (45) και αριθμό δελτίου (1303254) με τον Πατάπη Δημήτριο με αριθμό φανέλας (23) και αριθμό δελτίου (1274093), ο οποίος δεν είχε δηλωθεί εκ παραδρομής στη λίστα παικτών ως αναπληρωματικός. Για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή προσκομίστηκαν το δελτίο και η κάρτα υγείας».

Αυτή η τελευταία αναφορά του Ρεντίφη για τη μεμονωμένη προσκόμιση δελτίου και κάρτας υγείας προκαλεί εντύπωση. Εξάλλου, ο ΚΑΠ αναφέρει ότι:

Οι ομάδες όλων των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών κατηγοριών, πανελληνίων των τοπικών πρωταθλημάτων, όπως και πρωταθλημάτων υποδομής, σε όλους τους αγώνες τους υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στο διαιτητή:

Τα δελτία αθλητικής ιδιότητας των ποδοσφαιριστών. Κατ' εξαίρεση οι επαγγελματικές ομάδες Ανδρών της SL-1 & της SL-2, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα των Λιγκών τους και το Κύπελλο Ελλάδος, υποχρεούνται να παραδίδουν στον διαιτητή λίστα ποδοσφαιριστών, που θα παράγουν/εκτυπώνουν από το Εσωτερικό Σύστημα Συσχετισμού Μετεγγραφών (DTMS) της ΕΠΟ και η οποία θα φέρει σαφή διακριτικά (υδατογράφημα, πηγή προέλευσης, ημερομηνία & ώρα εκτύπωσης κλπ.). Η ευθύνη παραγωγής/εκτύπωσης και η υποβολή της λίστας στον διαιτητή του αγώνα αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της κάθε ΠΑΕ.

Η προαναφερθείσα λίστα αποτελεί επίσημη βεβαίωση της ΕΠΟ προς τις ΠΑΕ, αντί εκτυπωμένων Δ.Α.Ι., για όλα τα απαιτούμενα στοιχεία που αφορούν τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην δύναμή της και δηλώνονται στο Φύλλο Αγώνα».

Last modified onΤετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2022 16:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep